yoreM Digital in Real Estate

yoreCRM

Klantgegevens en woningdata op één centrale plek veilig beheren.

yoreCRM

Hét CRM voor nieuwbouwprojecten

Een CRM systeem is een essentieel onderdeel van het digitaliseren van de verkoop van een nieuwbouwproject. Met yoreCRM hebben onze klanten één plek voor het beheren van hun klanten en woningformatie en heeft de woningzoeker een veilig account om een woning volledig digitaal te kopen.

Een CRM systeem is de slagader in een organisatie of in een nieuwbouwproject. yoreCRM zorgt ervoor dat de woning- en klantdata op iedere plek hetzelfde zijn en biedt het alle projectbetrokkenen het juiste inzicht. Het woningaanbod wordt gekoppeld met de website, Het Nieuwbouwplatform en Funda zodat alles up-to-date is. Het beheer doe je als verkoopmanager zelf, maar kun je natuurlijk ook uitbesteden aan de makelaar, wooncoach of aannemer. Alle projectbetrokkenen hebben inzicht in het project; van klantenoverzicht tot verkoopstand, uiteraard met de juiste rechtenstructuur.

yoreCRM - Woningen - yoreM Digital in Real Estate

Als woningzoeker wil je gebruiksgemak in de zoektocht naar je droomwoning. Een digitaal account waar je met één druk op de knop je woonwensen kunt delen. Digitaal de woningen bekijken, jezelf inschrijven voor een woning en contact met de makelaar. Ook dit is onderdeel van yoreCRM.

Voordelen van yoreCRM

Klant- en woningdata veilig beheren op één centrale plek

Onbeperkt gebruikers en projectbetrokkenen toevoegen met de gewenste rechtenstructuur

Gemakkelijk en intuïtief woningen toewijzen met één druk op de knop

Een duidelijk verkoopoverzicht met de gewenste informatie

Een accountomgeving voor geïnteresseerden

Gekoppeld met de website, Mailchimp en HNP