yoreM Digital in Real Estate

yoreCRM

Klantgegevens en woningdata op één centrale plek veilig beheren.

yoreCRM

Hét CRM voor nieuwbouwprojecten

Een CRM systeem is essentieel bij de verkoop van een nieuwbouwproject. Met yoreCRM kunnen projectontwikkelaars de klantgegevens van geïnteresseerden en de woningformatie beheren. Daarnaast hebben woningzoekers een veilig digitaal persoonlijk account om een woning volledig digitaal te kopen.

Demo aanvragen Contact

Leadscoring

Met leadscoring wordt de koopbereidheid van woningzoekers voorspeld op basis van hun online gebruikersdata

Read More

Dynamic pricing

Verkoopprijzen optimaliseren op basis van realtime bouwnummervoorkeuren van woningzoekers

Read More

Sales qualified leads

Woningzoekers met het perfecte profiel worden inzichtelijk voor een soepel en effectief toewijzingsproces

Read More

Waarom een CRM systeem?

yoreCRM - Klantgegevens - yoreM Digital in Real Estate

Klantgegevens

Voor een nieuwbouwproject wil je zo veel mogelijk geïnteresseerden verzamelen in een korte tijdsperiode zodat de woningen goed en snel verkopen. Met yoreCRM beheren projectontwikkelaars de klantgegevens van geïnteresseerden veilig en gemakkelijk.

Ook is de kwaliteit van de woningzoekers inzichtelijk, zoals wie zijn profiel volledig heeft ingevuld en wie gewenste online interacties heeft uitgevoerd. Hierdoor zie je in één oogopslag of er voldoende interesse is voor een succesvolle verkoop!

yoreCRM - Projectteam - yoreM Digital in Real Estate - 1

Het gehele projectteam werkt met yoreCRM

Aan een project werken verschillende mensen met verschillende rollen. Alle projectbetrokkenen hebben toegang tot yoreCRM. Hierdoor beschikken ze over de juiste informatie zoals de verkoopdocumenten of de actuele verkoopstand. Ook zijn ze op de hoogte van de contactmomenten of afspraken die zijn gemaakt met de geïnteresseerden en kopers.

Digitaal toewijzen

Na de online inschrijfperiode vindt de toewijzing plaats. Woningzoekers worden optanten en optanten worden kopers. Het verkoopoverzicht maakt inzichtelijk wie welke woning toegewezen heeft gekregen, maar bijvoorbeeld ook wanneer een tekenafspraak is gepland. De status van de woningen is gekoppeld aan de verkoopstand zodat altijd inzichtelijk is hoe de verkoop vordert.

Woninginformatie

yoreCRM bevat de woninginformatie van het nieuwbouwproject. Informatie over het project, woningtypes en bouwnummers. Uiteraard gekoppeld aan de projectwebsite zodat alle informatie overal op de juiste manier wordt getoond. Om te koppelen met externe projectwebsites beschikt yoreCRM over:

 • WordPress plugin
 • API koppeling
 • Amsterdam Woont koppeling

yoreCRM - Veiligheid - yoreM Digital in Real Estate

Veiligheid

Klantgegevens veilig verzamelen en beheren is niet alleen een must bij de verkoop van een nieuwbouwproject, vanuit wetgeving is dit zelfs verplicht. Hierdoor is yoreCRM ontworpen met veiligheid als uitgangspunt. Ontwikkelprotocollen, encryptie, hosting, codering en gebruik. Op al deze facetten hanteren wij de hoogste standaarden voor veiligheid.

Persoonlijk account voor de woningzoeker

Consumenten doen tegenwoordig alles online, daarom hebben woningzoekers in yoreCRM een persoonlijk account. Hierin kunnen ze hun NAW gegevens wijzigen, een partner toevoegen, hun woonwensen delen en zich inschrijven voor de woning van hun dromen. Volledig digitaal, dus altijd beschikbaar en gebruiksvriendelijk voor laptop, tablet en mobiel. Dit sluit perfect aan op de behoefte van de consument.

Voordelen voor de projectontwikkelaar

Voor de projectontwikkelaar biedt het digitale account van de woningzoeker vele voordelen:

 • Het persoonlijke account geeft inzicht in de betrokkenheid van de woningzoeker en daarmee de kwaliteit van het klantenbestand
 • Het persoonlijke account geeft inzicht in de online klantreis en de verschillende online touchpoints
 • De persoonlijke accounts van alle woningzoekers geven een goed beeld van het klantprofiel voor het nieuwbouwproject
 • De data die wordt verzameld via het persoonlijke account wordt gebruikt om de online marketing effectiever vorm te geven en de verkoop positief te beïnvloeden

 

Gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt

Gebruiksvriendelijkheid van een CRM systeem is essentieel om te komen tot een succesvolle verkoop. Daarom is yoreCRM ontwikkeld met de nieuwste design standaarden, heeft de applicatie zeer snelle laadtijden en is intuïtief in gebruik. Met één druk op de knop kun je bulkwijzigingen doorvoeren op verkoopdocumenten of alle bouwnummers tonen op de website. In de verschillende overzichten kunnen de kolommen eenvoudig worden ingesteld en kan er worden gefilterd op de resultaten zodat je direct de gewenste overzichten krijgt.

Datagedreven verkoopproces

yoreCRM zorgt voor een beter verkoopresultaat door het verkoopproces te digitaliseren en te sturen op data. Dit sluit aan op onze merkbelofte en zit in ons DNA. Wij hebben onze marketingkennis toegepast om het verkoopproces van nieuwbouwprojecten te verbeteren. Hierdoor is het voor een projectontwikkelaar mogelijk om het risico van de verkoop te minimaliseren, inspanningen vanuit het verkoopteam te verminderen en een optimale verkoopprijs te realiseren. Dit doen wij met behulp van leadscoring, dynamic pricing en sales qualified leads.

“Risicoloos nieuwbouw verkopen met een optimale verkoopprijs”

Leadscoring

Met leadscoring wordt de koopbereidheid van woningzoekers voorspeld op basis van hun online interacties. Op basis van alle online interacties met de projectwebsite, nieuwsbrieven en in het persoonlijke account in yoreCRM, voorspellen wij of de woningzoeker de nieuwbouwwoning wil kopen. Hierdoor vermindert het risico voor de projectontwikkelaar voordat de verkoop is gestart.

Lees meer over leadscoring in onze blog

yoreCRM - Leadscoring - yoreM Digital in Real Estate

“Risicoloos in verkoop doordat de koopbereidheid van het klantenbestand inzichtelijk is”

Dynamic pricing

Door het toepassen van dynamic pricing kan de projectontwikkelaar de verkoopprijzen optimaliseren op basis van realtime bouwnummervoorkeuren van woningzoekers.

Voordat de verkoopprijzen door de projectontwikkelaar worden vastgesteld, geven woningzoekers hun voorkeuren op bouwnummerniveau aan. De woningen worden gepresenteerd met vanaf prijzen of een prijsrange. De projectontwikkelaar heeft hierdoor inzicht in de interesse per woning. In welke woningen is de meeste interesse en voor welke woningen moet er nog extra campagne gevoerd worden. De perfecte informatie om de verkoopprijzen te optimaliseren en een gewenste spreiding van inschrijvingen op de bouwnummers te realiseren.

Het is ook mogelijk om dynamic pricing toe te passen op woningtypenniveau. Hierdoor heb je als projectontwikkelaar dezelfde voordelen alleen dan op woningtypenniveau in plaats van op bouwnummerniveau. Hierdoor kun je vroegtijdig voorkeuren inzichtelijk te krijgen voor het nieuwbouwproject.

Lees meer over dynamic pricing in onze blog

yoreCRM - Dynamic Pricing - yoreM Digital in Real Estate

“Optimaliseren van verkoopprijzen en een betere spreiding van online inschrijvingen door te sturen op realtime data”

Sales qualified leads

Sales qualified leads maakt woningzoekers met het perfecte profiel inzichtelijk waardoor het toewijzingsproces soepel en effectief verloopt. Bij de toewijzing is het van belang dat de woningzoeker de woning wil én kan kopen. Het profiel van de woningzoeker bepaalt hoe geschikt hij is voor een specifieke woning. yoreCRM maakt dit inzichtelijk met een inschrijfscore waardoor altijd de juiste persoon wordt toegewezen.

Lees meer over sales qualified leads in onze blog

yoreCRM - Sales Qualified Leads - yoreM Digital in Real Estate

“Een optimaal toewijzingsproces door de woning te matchen aan de juiste woningzoeker”

Voordelen van yoreCRM

 • Klant- en woningdata veilig beheren op één centrale plek
 • Iedere woningzoeker een persoonlijk digitaal account
 • Gekoppeld met de projectwebsite en Mailchimp
 • De koopbereidheid van woningzoekers inzichtelijk met leadscoring
 • Dynamic pricing voor een beter verkoopresultaat
 • Optimale toewijzing met sales qualified leads
 • Het gehele projectteam toegang geven met verschillende rollen en rechten
 • Een duidelijk verkoopoverzicht met de gewenste informatie
 • Gemakkelijk en intuïtief woningen toewijzen met één druk op de knop

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
088 010 57 50

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.