yoreM Digital in Real Estate

yoreCRM

Klantgegevens en woningdata op één centrale plek veilig beheren.

yoreCRM

Hét CRM voor nieuwbouwprojecten

Een CRM systeem is een essentieel onderdeel van het digitaliseren van de verkoop van een nieuwbouwproject. Met yoreCRM hebben onze klanten één plek voor het beheren van hun klanten en woningformatie en heeft de woningzoeker een veilig persoonlijk account om een woning volledig digitaal te kopen.

yoreCRM zorgt voor een beter verkoopresultaat door het verkoopproces te digitaliseren en te sturen op data. Met behulp van dynamic pricing worden de verkoopprijzen geoptimaliseerd. De diverse data dashboards bieden in een oogopslag de gewenste inzichten voor projectbetrokkenen; van de verkoopstand tot de kwaliteit van het klantenbestand. Het uitgangspunt van yoreCRM is het vertalen van de data naar inzichten voor optimaal verkoopproces.

yoreCRM - Data - 2021

Gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt

Gebruiksvriendelijkheid is essentieel om te komen tot een succesvolle verkoop. Daarom is yoreCRM ontwikkeld met de nieuwste design standaarden, heeft de applicatie zeer snelle laadtijden en is intuïtief in gebruik. Met één druk op de knop kun je bulkwijzigingen doorvoeren op verkoopdocumenten of alle bouwnummers tonen op de website. In de verschillende overzichten kunnen de kolommen eenvoudig worden ingesteld en kan er gefilterd worden op de resultaten zodat je direct de juiste inzichten krijgt.

yoreCRM - Verkoopoverzicht

Iedere woningzoeker een persoonlijk digitaal account

Als woningzoeker wil je maar 1 ding; een persoonlijk digitaal account om het nieuwbouwproject te volgen. Met één druk op de knop je woonwensen delen of je partner toevoegen. Digitaal de woningen bekijken, jezelf inschrijven voor een woning en contact opnemen met de makelaar. Ook dit is onderdeel van yoreCRM.

yoreCRM-Persoonlijk-account-yoreM-Digital-in-real-estate-02

Voordelen van yoreCRM

Klant- en woningdata veilig beheren op één centrale plek

Dynamic pricing voor een beter verkoopresultaat

Gemakkelijk en intuïtief woningen toewijzen met één druk op de knop

Een duidelijk verkoopoverzicht met de gewenste informatie

Iedere woningzoeker een persoonlijk digitaal account

Gekoppeld met de website en Mailchimp