yoreM Verovert Online

Online Vastgoed Marketing

Online vastgoedmarketing kenmerkt zich door constante verandering. Veranderingen die onder andere betrekking hebben op vindbaarheid en gebruiksgemak, maar ook op de effectiviteit en efficiency van je marketingactiviteiten. Daarnaast verandert de manier waarop woonconsumenten op zoek gaan naar nieuwbouwwoningen en met welke apparaten zij dit doen. Hiervoor is niet alleen kennis van online marketing vereist, maar ook kennis van vastgoed.

De klantreis van het kopen van een nieuwbouwwoning ziet er namelijk heel anders uit dan het kopen van een boek. In de klantreis van het kopen van een nieuwbouwwoning is het heel belangrijk om via online advertenties met de juiste mensen in contact te komen. Daarnaast staat de website centraal en is het daarom essentieel dat dit niet alleen aansluit bij de verwachtingen van de klant, maar deze overtreft.

yoreM is een expert in het meenemen van consumenten op een onvergetelijke online reis. Met specialismen in websites, online adverteren en data & onderzoek weten we precies waar we de mensen naar wie jij op zoek bent treffen en raken.

Online adverteren

Websites

Data en onderzoek

A/B Testen

User Experience Design

Zoekmachine optimalisatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

[YOREGRAVITYFORMS]id:1;message:bedankt voor je aanmelding!;[/YOREGRAVITYFORMS]

Zoekvenster sluiten