yoreM Digital in Real Estate

Google Search Ads

Google Search Ads

Adverteren in de zoekmachine van Google

Wist je dat Google de meest gebruikte zoekmachine in Nederland is met een marktaandeel van maar liefst 97% via mobiele zoekopdrachten en 87% via desktop zoekopdrachten? Bijna alle online zoekopdrachten worden via de zoekmachine van Google uitgevoerd. Na een zoekopdracht verschijnen 10 relevante websites op de eerste resultatenpagina. De tweede pagina? Daar wil je niet gevonden worden. Minder dan 1% van de Google-bezoekers komt op de tweede pagina terecht.

Uiteraard wil je met jouw bedrijf, concept of nieuwbouwproject op de eerste resultatenpagina van Google komen. En dan het liefst nog zo hoog mogelijk. Helaas is er veel concurrentie en zijn er andere websites die misschien eerder gevonden worden. Een goede oplossing is het inzetten van Google Search Ads.

Meer informatie
Contact

De voordelen van Google Search Ads

  • Altijd bovenin de zoekresultaten van Google bij relevante zoektermen
  • Hoge relevantie: mensen zijn zelf op zoek naar een koop- of huurwoning
  • Geschikt om doorlopend in te zetten
  • Lage kosten in verhouding met andere advertentiekanalen
  • Groot bereik en een toename in websitebezoekers en leads
  • Sluit perfect aan op de klantreis van het kopen van een nieuwbouwwoning
  • Interesse van doelgroepen inzichtelijk via rapportages
  • Data gekoppeld met Google Analytics

De voordelen

Adverteren met Google Search Ads levert veel voordelen op

Read More

Nieuwbouwprojecten

Mensen zijn zelf op zoek naar een nieuwe koop- of huurwoning

Read More

Corporate promotie

Bereik de juiste B2B doelgroep voor jouw bedrijf of concept

Read More

Wat is Google Search Ads?

Google Search Ads is een onderdeel van het advertentieprogramma van Google. Via dit programma is het mogelijk om advertenties te tonen op alle gewenste zoektermen. De advertenties worden bovenin de resultatenpagina van de zoekmachine getoond. Nog boven alle organische resultaten! Een effectieve manier om de concurrentie voor te blijven en de bezoekers naar jouw website te leiden.

Waarom adverteren voor nieuwbouwprojecten?

In de huidige markt blijven nieuwbouwprojecten steeds langer onverkocht. Daarbij is een terugkerende trend dat leads kwalitatief minder zijn dan voorheen. Het is daarom van belang dat jouw nieuwbouwproject onder de aandacht blijft op het meest relevante advertentiekanaal. Google Search Ads zijn erg geschikt om voor een langere periode in te zetten. Zo blijf je voor een budgetvriendelijke investering doorlopend zichtbaar bij potentiële kopers of huurders.

Google Search Ads voor nieuwbouwprojecten

Google Search Ads zijn erg geschikt om in te zetten voor de promotie van een nieuwbouwproject. De relevantie van deze advertenties is erg hoog. Mensen zijn namelijk zelf op zoek naar een nieuwe koop- of huurwoning. De advertentie wordt getoond nadat een woningzoeker een relevante zoekterm heeft uitgevoerd in Google. Uiteraard is het belangrijk dat de inhoud van de advertentie aansluit op de zoekterm. Als een woningzoeker de zoekterm ‘Nieuwbouw in Landsmeer’ uitvoert, wil je dat de zoekterm direct in de eerste kopregel verschijnt. Zo is de advertentie relevant en de kans groot dat de woningzoeker doorklikt naar jouw website.

Landsmeer 3 Heren - Google Search Ads - yoreM Digital in Real Estate

Relevantie is het sleutelwoord

Hevo Beng eisen 2023 - Google Search Ads - yoreM Digital in Real Estate

Google Search Ads voor Corporate promotie

Ook voor de promotie van een bedrijf of concept is Google Search Ads erg geschikt. De advertentie wordt getoond aan zakelijke doelgroepen die op zoek zijn naar een bepaald thema, dienst of product van jouw bedrijf. Is duurzaam ontwikkelen een belangrijk thema binnen de organisatie? Dan is het interessant om mensen te bereiken die meer informatie zoeken over dit thema, zoals ‘duurzame projectontwikkelaar’.

Arno-Boerefijn---Team---yoreM-Digital-in-Real-Estate

Google Search Ads inzetten?

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw nieuwbouwproject of bedrijf? Neem contact met ons op, wij denken graag mee!

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.