yoreM Digital in Real Estate

Energiecalculator voor nieuwbouwwoningen

Lage energiekosten zijn een belangrijk USP voor nieuwbouw.

Energiecalculator voor nieuwbouwwoningen

Energiecalculator voor nieuwbouwwoningen

Een nieuwbouwwoning heeft vele voordelen. Naast het feit dat je straks een gloednieuwe woning naar eigen smaak kunt indelen en inrichten, is één van de voornaamste voordelen op dit moment; lage energielasten!

Een duurzame woning begint bij een lage energievraag. Door goede isolatie, warmteterugwinning en de nieuwste installaties wordt het energieverbruik beperkt. Voor de consument een groot voordeel en een belangrijke afweging in de zoektocht naar een nieuwe woning, zeker met de huidige energietarieven! Zowel op korte als lange termijn doe je een investering die loont, voor jouw portemonnee en voor het milieu.

Energiekosten vergelijken

Als je de energiekosten van een nieuwbouwwoning vergelijkt met een bestaande woning is het voordeel voor de consument vaak wel honderden euro’s per jaar. Dit kan een belangrijke overtuigende factor zijn bij de aankoop van een nieuwe woning. Voor een projectontwikkelaar essentieel om dit voordeel dus goed toe te lichten op een projectwebsite en de consument de mogelijkheid te bieden om een goede vergelijking te maken.

yoreM heeft de energiecalculator voor nieuwbouwwoningen ontwikkeld. De consument vult haar huidige verbruik of situatie in, selecteert het bouwnummer van voorkeur en krijgt vervolgens een berekening van de besparing die gerealiseerd kan worden indien ze verhuizen naar deze nieuwbouwwoning. Snel, overzichtelijk en een enorm USP voor nieuwbouw ten opzichte van bestaande bouw!

Energiekosten vergelijken

Welke data wordt gebruikt?

Voor het berekenen van het verschil in energiekosten is de juiste data van belang. yoreM levert het grootste gedeelte van de data aan en maakt hiervoor gebruik van “open data” van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en Autoriteit Consument & Markt (ACM). Het voordeel van het gebruik van open data is dat het een landelijk gemiddelde is en daardoor voor ieder huishouden en voor ieder nieuwbouwproject goed toepasbaar en vergelijkbaar.

Bij het configureren van de energiecalculator zijn er vier situaties; bestaande bouw t.o.v. nieuwbouw en gebruiksgebonden verbruik t.o.v. gebouwgebonden verbruik.

Bestaande bouw

 • Het gebruikgebonden verbruik wordt gebaseerd op open data van het CBS en ACM. Deze data wordt door yoreM aangeleverd en geupdate.
 • Het gebouwgebonden verbruik wordt gebaseerd op open data van het CBS en ACM. Deze data wordt door yoreM aangeleverd en geupdate.

Nieuwbouwwoning

 • Het gebruiksgebonden verbruik wordt gebaseerd op data van overheid.nl met een gemiddelde per woningtypen. Deze data wordt door yoreM aangeleverd.
 • Het gebouwgebonden verbruik wordt gebaseerd op berekeningen van de aannemer of adviseur. Deze data wordt door de projectontwikkelaar / opdrachtgever aangeleverd.

Energiecalculator nieuwbouwwoningen-wie levert welke data-desktop

Energiecalculator nieuwbouwwoningen-wie levert welke data-mobiel

Cases

Onze energiecalculator staat inmiddels live op diverse projecten. Wil je weten hoe het werkt? Kijk op Elements (Kondor Wessels Vastgoed), Westvaartpark (Synchroon) of Waelzicht (Waal) en ontdek de voordelen en mogelijkheden van de energiecalculator.

Energiecalculator op jouw website?

Wil je de voordelen van nieuwbouw ook beter toelichten voor jouw projecten? Wij kunnen de energiecalculator voor nieuwbouwwoningen eenvoudig toepassen op iedere projectwebsite van een nieuwbouwproject! Heb je interesse? Neem dan contact met ons op en zorg ervoor dat ook jij de voordelen optimaal benut!

Digital in Real Estate

yoreM is specialist in het ontwikkelen van websites, het uitvoeren van online campagnes en contentmarketing. Ook hebben we yoreCRM ontwikkelt voor het beheren van klanten en woninginformatie op één centrale plek.

Ben je benieuwd naar de energiecalculator voor nieuwbouwwoningen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
088 010 57 50

Nieuwbouwprojecten met energiecalculator

 • Zevenhuizen

  Woud

  WebsiteContentmarketingEnergiecalculatorOnline adverteren
 • Zwolle

  Groenkwartier De Tippe

  Energiecalculator
 • Casa8

  Online adverterenEnergiecalculator
 • Nobelhorst

  Groen Nobelhorst

  Energiecalculator
 • Zwolle

  De Tippe

  Energiecalculator
 • Goudswaard

  De Boomgaard

  Energiecalculator
 • Norg

  Groen Wonen in Norg

  EnergiecalculatorOnline adverteren
 • Amsterdam

  Elements Amsterdam

  Energiecalculator
 • Ermelo

  De Laar Ermelo

  Online adverterenEnergiecalculator
 • 's-Gravenzande

  Waelzicht

  Online adverterenWebsiteyoreCRMEnergiecalculator
 • Sloterdijk

  Floating Gardens

  WebsiteOnline adverterenEnergiecalculator
 • Tilburg

  Willemskwartier

  WebsiteEnergiecalculatorContentmarketingOnline adverteren
 • Hazerswoude Rijndijk

  Westvaartpark

  WebsiteOnline adverterenyoreCRMEnergiecalculator

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.