yoreM Digital in Real Estate

Content marketing

Voor een onvergetelijke digitale klantreis bij het kopen van een nieuwbouwwoning.

Content marketing

Contentmarketing

De klantreis van het kopen van een nieuwbouwwoning bestaat uit diverse contactmomenten. Een bericht op social media, een advertentie op internet en een nieuwsbrief. Tijdens de klantreis zijn er veel mogelijke contactmomenten. Het begint bij het moment dat klanten zich gaan oriënteren op de woningmarkt en eindigt op het moment van aankoop van de woning. Om met een nieuwbouwproject zo goed mogelijk aan te sluiten op deze klantreis, is contentmarketing de juiste oplossing!

Met behulp van contentmarketing zorgen wij ervoor dat de verschillende social media pagina’s van het nieuwbouwproject, zoals Instagram, Facebook en LinkedIn, altijd actief zijn. Hier delen we berichten over het project, van informatie over de locatie tot architectuur en van de woningen tot de planning. Naast afbeeldingen en verwijzingen naar de website maken we ook stories en animaties.

Mockup-contentmarketing

Contentkalender

Het grote voordeel van een contentkalender van yoreM is, dat jij jezelf niet meer druk hoeft te maken over het plaatsen van berichten en over de uitstraling en activiteit op de pagina. Wij zorgen voor de gewenste frequentie in de berichten en met de juiste informatie. Deze frequentie en de inhoud van de berichten stemmen wij voorafgaand af met de opdrachtgever door middel van een contentkalender. Hierdoor creëer je een hoge betrokkenheid via social media en kom je op de juiste manier in contact met woningzoekers.

Contentpromotie

yoreM biedt ook de mogelijkheid om de verschillende berichten te promoten. Dit heeft als voordeel dat de berichten een veel grote bereik hebben en daardoor de juiste doelgroepen bereiken. Hierdoor kun je de unique selling points van het nieuwbouwproject beter onder de aandacht brengen in plaats van alleen de start verkoop te communiceren.

Nieuwsbrieven

Het e-mailadressenbestand van een nieuwbouwproject is de meest waardevolle bron voor de uiteindelijke kopers of huurders van de woningen. Des te belangrijker om deze woningzoekers betrokken te houden bij het project! E-mailmarketing is hiervoor de beste oplossing. yoreM maakt de nieuwsbrieven op in de huisstijl, plaatst de gewenste content en berichten in de nieuwsbrief en verstuurt de nieuwsbrief naar het klantenbestand. Hierdoor krijg je betrokken klanten met een succesvolle verkoop als gevolg.

De voordelen van contentmarketing

Altijd actieve social media kanalen

Hoge betrokkenheid bij woningzoekers

Groter bereik en betere vindbaarheid

Meer traffic naar de website

Sluit aan op de klantreis

Tijd over voor andere werkzaamheden

Projecten

 • Amsterdam

  Oeverzone

  Online adverterenWebsiteContentmarketing
 • Hazerswoude Rijndijk

  Westvaartpark

  WebsiteOnline adverterenyoreCRM
 • Deventer

  Plan G

  WebsiteyoreCRMOnline adverteren
 • Utrecht

  Allure

  yoreCRMWebsiteOnline adverteren
 • Alphen aan den Rijn

  ZUYD

  WebsiteOnline adverterenyoreCRM
 • Amsterdam

  Mijn Noord

  WebsiteOnline adverterenContentmarketing
 • Den Haag

  Linck in de Binck

  Online adverterenContentmarketing