yoreM Digital in Real Estate

Sales qualified leads

yoreM Blogt

Home Blog Sales qualified leads

Sales qualified leads

Gekwalificeerde leads zijn de droom van iedere projectontwikkelaar. Hiermee ontvang je namelijk woningzoekers met het perfecte profiel om een woning te kopen. Inzicht in het profiel van de online inschrijvers is daarom essentieel. yoreM heeft sales qualified leads toegevoegd als onderdeel van yoreCRM. Hiermee bieden wij onze klanten de mogelijkheid om de perfecte kandidaat toe te wijzen aan een bouwnummer.

Online inschrijven

Tegenwoordig gaat vrijwel iedere start verkoop van een nieuwbouwproject via een online inschrijfproces waarbij geïnteresseerden zich via hun persoonlijke account online kunnen inschrijven op de bouwnummers van hun voorkeur. Projectontwikkelaars hanteren hierbij vaak de stelregel dat ze 5x zoveel inschrijvingen nodig hebben als bouwnummers, om te komen tot een succesvolle verkoop.

Wat is sales qualified leads?

Echter, het aantal inschrijvingen is niet zo zeer van belang, maar de kwaliteit van de inschrijvingen wel. Daarom hebben wij sales qualified leads toegevoegd aan het verkoopproces. Sales qualified leads is een bekende marketing/verkoop methode. Het is een methode op basis waarvan wordt bepaald met welke leads contact op wordt genomen door de sales afdeling; ofwel met welke online inschrijvers de makelaar contact opneemt.

Sales-qualified-leads-icoon-yoreCRM-yoreM

Sales qualified leads als onderdeel van het verkoopproces

Om woningzoekers te kwalificeren worden er tijdens het inschrijfproces verschillende vragen gesteld over hun huidige situatie. Voorbeelden van vragen die toegepast worden zijn:

De vragen met betrekking tot sales qualified leads worden project specifiek opgesteld om zo goed mogelijk aan te sluiten bij het project. Vervolgens heeft iedere vraag en ieder antwoord een specifieke weging. Op basis van de score die hieruit volgt heeft de projectontwikkelaar en makelaar direct inzichtelijk welke woningzoeker het beste past bij welk bouwnummer. Op deze manier kan er een optimale digitale toewijzing worden gedaan, zodat het toewijzingsproces soepel en effectief verloopt.

Sales-qualified-leads-icoon-yoreCRM-yoreM

Digital in Real Estate

yoreM is specialist in het ontwikkelen van websites, het uitvoeren van online campagnes en contentmarketing. Ook hebben we yoreCRM ontwikkelt voor het beheren van klanten en woninginformatie op één centrale plek. Sales qualified leads is onderdeel van yoreCRM.

Ben je benieuwd naar yoreCRM of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een demo aan!

Demo aanvragen

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.