yoreM Digital in Real Estate

Nieuwbouwwoningen tonen via dynamische kavelkaarten in Mapbox

yoreM Blogt

#Kavelkaart#Mapbox#websites
Home Blog Nieuwbouwwoningen tonen via dynamische kavelkaarten in Mapbox

Nieuwbouwwoningen tonen via dynamische kavelkaarten in Mapbox

Mapbox is een veel gebruikte en gebruiksvriendelijk online locatiekaarten toepassing, vergelijkbaar met Google Maps. yoreM heeft een applicatie ontwikkeld voor het tonen van een interactieve kavelkaart in de locatiekaarten van Mapbox. Mapbox wordt onder andere gebruikt door Foursquare, Pinterest en Evernote. yoreM sluit zich aan bij deze bedrijven omdat het mobile first ontwikkeld is en daarmee een gebruiksvriendelijke ervaring biedt op mobiele telefoons, zelfs als je de interactieve kavelkaart van een nieuwbouwproject hierin toont.

Statische kavelkaarten niet beschikbaar op mobiele apparaten

De statische kavelkaarten die het aanbod uit Niki tonen voldoen helaas niet voor de mobiele apparaten. Dit komt omdat de toen ontwikkelde applicatie niet meeschaalt naar het apparaat. Hierdoor kan een groot deel van jouw doelgroep de nieuwbouwwoningen uit jouw project niet bekijken op een mobiel apparaat.

Nieuwbouwwoningen-tonen-via-dynamische-kavelkaarten-in-Mapbox
Statische kavelkaart met aanbod uit LNP

Dynamische kavelkaarten

Het mobiele verkeer is tegenwoordig ongeveer 60% van het totale verkeer, waardoor de keuze voor een dynamische kaart ten opzichte van een statische kaart een logische keuze is. Daarnaast kun je in Mapbox ook voorzieningen en hotspots toevoegen die interessant zijn voor jouw doelgroep. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om het nieuwbouwaanbod uit LNP te tonen in een dynamische kavelkaart van Mapbox.

Nieuwbouwwoningen-tonen-via-dynamische-kavelkaarten-in-Mapbox-

Nieuwbouwwoningen beter in beeld op de mobiele telefoon

Bovenstaande afbeeldingen tonen het gebruik van een dynamische kavelkaart in Mapbox voor het nieuwbouwproject Zuiderpark in Tilburg. De eerste resultaten laten zien dat de kaart goed gebruikt wordt door mobiele bezoekers. Naast de heatmaps en clickmaps uit Visual Website Optimizer zijn ook de statistieken uit Google Analytics erg positief.

Door het toevoegen van Mapbox op mobiele telefoons zien we de gemiddelde tijd op pagina en het bouncepercentage verbeteren. Hiermee is Mapbox een hele mooie toevoeging voor het tonen van nieuwbouwwoningen op mobiele telefoons. In bovenstaand voorbeeld was het mobiele verkeer ± 60% ten opzichte van ±30% desktop en ±10% tablet verkeer. Dit geeft een duidelijk beeld van het feit dat alle doorontwikkelingen tegenwoordig mobile first moeten zijn.

Wil jij ook je website mobile first ontwikkelen en je klant een zo vriendelijk mogelijke klantreis bieden, waarbij verschillende devices vanzelfsprekend zijn en de mobiele telefoon centraal staat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag met online vastgoed marketing!

 

Overige berichten  Deel  Tweet  Deel

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.