yoreM Digital in Real Estate

Je staat ermee op en je gaat ermee naar bed

yoreM Blogt

#Apparaten#Consumentengedrag#Google Analytics#online marketing
Home Blog Je staat ermee op en je gaat ermee naar bed

Je staat ermee op en je gaat ermee naar bed

yoreM is een expert in het meenemen van consumenten op een onvergetelijk online reis. Met specialismen in Websites, Online Adverteren en Data & Onderzoek weten we precies waar we de mensen naar wie jij op zoek bent treffen en raken. Deze online klantreis is in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd, met als belangrijkste het gebruik van mobiele telefoons! yoreM heeft de klantreis zien veranderen van uitsluitend desktop naar voornamelijk mobiel.

Onderstaande grafiek geeft de verschuiving in het klantgedrag weer voor wat betreft het gebruik van verschillende apparaten (mobiel, tablet en desktop) in de afgelopen 5 jaar. De data is afkomst van 22 nieuwbouwprojecten met ruim 1,3 miljoen websitebezoekers. Hierin is duidelijk te zien dat het gebruik van de desktop ieder jaar afneemt en dat het gebruik van de mobiele telefoons ieder jaar toeneemt.

Desktop-vs-Mobiel-vs-Tablet-yoreM-Verovert-Online-Blog

Het aantal conversies (invullen van een belangstellingsformulier) per apparaat volgt ongeveer dezelfde trendlijn als het websitebezoek. Echter, hierin is het aantal inschrijvingen met de desktop computer (pc/laptop) dominanter. Op dit moment wordt 50% van de conversies gedaan met desktop apparaten, 35% met mobiele telefoons en 15% met tablet.

Verder worden de drie apparaten ook op verschillende manieren gebruikt. Onderstaand overzicht geeft inzicht in de mate van websitebezoek per apparaat, gedurende de dag. Hierin zijn alle clichés waar:

Gebruik-apparaten-over-de-gehele-dag-yoreM-Verovert-Online-Blog

Ben je benieuwd wat yoreM voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Overige berichten Deel Tweet Deel

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.