yoreM Digital in Real Estate

yoreM ontwikkelt Niki WordPress plugin

yoreM Blogt

#HNP#Kavelkaart#Niki#websites#woningaanbod
Home Blog yoreM ontwikkelt Niki WordPress plugin

yoreM ontwikkelt Niki WordPress plugin

Bij de ontwikkeling van websites kregen wij steeds vaker de vraag om het woningaanbod vanuit Niki op onze websites te tonen. Om aan deze vraag te voldoen hebben wij een WordPress plugin ontwikkeld. Deze plugin maakt het mogelijk om het woningaanbod vanuit Niki rechtstreeks op jouw WordPress website te tonen.

Maar eerst, wie is Niki?

Niki staat voor Nieuwbouw Kiezen en is opgezet in 2006 door Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal (LNP).
Om er voor te zorgen dat de consument zich goed kan oriënteren op het Nederlandse nieuwbouw woningaanbod heeft LNP Niki ontwikkeld.

Niki.nl probeert een zo volledig mogelijke weergave van koopwoningen, huurwoningen en het toekomstig woningaanbod van nieuwbouwprojecten in Nederland te geven.

Hoe werkt de WordPress plugin van yoreM?

In de Niki database kunnen leden van LNP project- en woninginformatie invoeren van een nieuwbouwproject. De door yoreM ontwikkelde WordPress plugin is een koppeling tussen deze database en een website. Hiermee kan specifieke project- of woninginformatie getoond worden op jouw website.

yorem-ontwikkelt-niki-wordpress-plugin

Wat is het voordeel?

Altijd up-to-date. Mutaties die gedaan worden in Niki, bijvoorbeeld het wijzigen van de status van een woning van te koop naar verkocht of het aanpassen van de vrij op naam prijs, wordt direct doorgevoerd op de website.
Tijdwinst. Naast de koppeling tussen Niki en de website is het ook mogelijk om de mutaties direct door te voeren in je CRM systeem en op Funda. Hierdoor kun je met één druk op de knop alle mutaties digitaal synchroon laten lopen in plaats van deze door te voeren op alle verschillende plekken.
Maatwerk. De WordPress plugin is zo ontwikkeld dat alle verschillende invoervelden als losse onderdelen op een website getoond kunnen worden. Hierdoor bepaal je zelf wat je wel en niet wil tonen. Van de volgorde van de woningtypes tot de dynamische kavelkaart.

Wil jij ook project- of woninginformatie vanuit Niki tonen op jouw website? Neem dan contact met ons op, wij laten je graag de mogelijkheden zien!

Direct contact opnemen terug naar overige berichten

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.