yoreM Digital in Real Estate

yoreM bezoekt Web Summit 2017 | where the tech world meets

yoreM Blogt

#Data & Onderzoek#Events#online marketing
Home Blog yoreM bezoekt Web Summit 2017 | where the tech world meets

yoreM bezoekt Web Summit 2017 | where the tech world meets

Vorige week reisde yoreM af naar de Web Summit in Lissabon. Web Summit is de grootste technologieconferentie ter wereld met ruim 60.000 bezoekers. De forse bezoekersaantallen komen enerzijds doordat de toonaangevende bedrijven uit alle industrieën hier aanwezig zijn, zoals Amazon, Uber, IBM, Intel, Microsoft, Google en Facebook. Anderzijds is de Web Summit veel meer dan een congres. Zowel voor, tijdens, als na het congres worden er diverse activiteiten georganiseerd met als doel om mensen te ontmoeten, je netwerk te verrijken en elkaar te inspireren.

”yoreM was aanwezig op Web Summit om onze kennis over nieuwe technieken en technologische ontwikkelingen te verrijken”

Daarnaast kregen we bij onze aanwezigheid meer inzicht in hoe deze ontwikkelingen de komende jaren ons leven gaan veranderen. Op het gebied van de mobiliteit van mensen, duurzaamheid van gebouwen, gebruik van woningen, maar ook consumentengedrag en wat er gevraagd wordt op het gebied van marketing & ondernemerschap om succesvol te zijn.

websummit-yorem-1

Mobiliteit op Web Summit

Mobiliteit is een belangrijk thema bij de ontwikkeling van vastgoedprojecten, wijken, gebieden en steden. Steeds vaker worden deelauto’s zoals bijvoorbeeld de BMWi (ook aanwezig op de Web Summit) ingezet om de mobiliteit van gebruikers en bewoners te verbeteren. Tijdens de Web Summit was mobiliteit een hottopic, veelal op het gebied van zelfrijdende auto’s zoals bijvoorbeeld de Waymo: een startup van Google. John Krafcik (CEO Waymo) kwam met de primeur dat zij sinds deze week in Phoenix volledig autonome auto’s heeft rijden om haar medewerkers te vervoeren. Echter, Uber kwam naast de eveneens volledig autonome taxi’s, met een disruptie in de mobiliteitswereld. Jeff Holen, CPO UBER, introduceerde de UBERfly. Een elektrische helikopter die vanaf 2020 zal vliegen in Los Angeles en die te boeken is als een taxi. Wanneer je in Nederlandse steden gebruik kunt maken van de zelfrijdende auto’s van Waymo of de helikopters van UBER is nog de vraag, maar dat dit gaat gebeuren is zeker en de vastgoedsector speelt hierin een hele belangrijke rol!

uber-fly-websummit-yorem

Artificial Inteligence op Web Summit

Ondanks dat Artificial Inteligence (AI) nog in de kinderschoenen staat zien we al steeds meer toepassingen in ons dagelijks leven. Welke rol deze veelbelovende techniek gaat spelen in onze nabije toekomst, was het meest besproken onderwerp tijdens de Web Summit. Doordat je met AI apparaten zelfstandig beslissingen kunt laten nemen, ontstaan er veel nieuwe mogelijkheden in ons alledaags leven. Vooral omdat je met het toevoegen van data de toepassingen kunt verrijken en steeds slimmer kan maken. De CEO van Intel, Brian Krzanich, kwam met praktische voorbeelden die al daadwerkelijk toegepast worden. Zo gebruikt de kustwacht van Australië slimme drones die uitgerust zijn met AI van Intel zodat ze haaien kunnen herkennen.

”Ook in de vastgoedsector zijn veel toepassingen te bedenken om gebouwen slimmer te maken, kantoren en facilitaire zaken beter te benutten en het gebruiksgemak voor de consument te verbeteren”

Toepassingen die gemeenten, beleggers en gebruikers gaan eisen en die een belangrijke rol gaan spelen in het succes van je bedrijf.

yorem-websummit-bmwi

Klantgedrag op Web Summit

Tijdens de vele presentaties, gesprekken en discussies stond klantgedrag natuurlijk ook centraal. Dat klantgedrag verandert met de nadruk op online, mobiel en social media wist je natuurlijk al lang. Net als dat wij onze marketingactiviteiten zoals de websites en advertenties hierop aanpassen. Wellicht ben je ook al op de hoogte dat er bij online activiteiten een enorme hoeveelheid aan data vrij komt en dat je veel concurrenten te slim af kunt zijn en meer rendement kun halen uit je marketingstrategie door deze data op een slimme manier te verzamelen en toe te passen. Echter de vraag is: doe je dit ook?

Tijdens de Web Summit sprak Brad Pascale, Donald J. Trump Presidential Campaign, over hoe je klantdata kunt vertalen naar een juiste online marketing mix van content, websites en online advertenties, waarmee je zelfs de presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten kunt winnen! Daarnaast zal klantgedrag fundamenteel veranderen en wordt alles spraak gestuurd, aldus Werner Vogels, CTO Amazon, aangezien dit de meest natuurlijke manier van communiceren is. De rol van spraak gestuurde robots in ons huishouden zal enorm toenemen en een grote rol gaan spelen in jouw bedrijf, product of dienst.

”In de vastgoedsector is een goede online marketingstrategie voor de acquisitie, ontwikkeling, verkoop, nazorg en gebruik van gebieden, projecten en woningen essentieel om je te onderscheiden en het verschil te maken”

Tijdens de Web Summit hebben wij de nieuwste trends en ontwikkelingen tot ons genomen om jouw project of bedrijf daarbij te ondersteunen!

donald-trump-websummit-yorem

yoreM op Web Summit

Het was een geweldige ervaring om met yoreM aanwezig te zijn op de Web Summit in Lissabon. De lezingen, discussies, pitches en gesprekken van start-ups, scale-ups en grown-ups hebben ons dusdanig geïnspireerd en voorzien van nieuwe informatie en technieken dat wij weer die onvergetelijke online reis voor jouw klanten weer feilloos kunnen faciliteren. Vind je dit interessant of wil je meer weten? Wij delen ons enthousiasme graag met jou!

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.