yoreM Digital in Real Estate

Grote stijging nieuwsbrief aanmeldingen voor Wonenindenhaag.nl

yoreM Blogt

#Display Ads#Facebook Ads#Google Ads#online adverteren#Search Ads#Stichting Wonen in Den Haag
Home Blog Grote stijging nieuwsbrief aanmeldingen voor Wonenindenhaag.nl

Grote stijging nieuwsbrief aanmeldingen voor Wonenindenhaag.nl

Stichting Wonen in Den Haag is hét informatieplatform voor al het actuele en toekomstige woningaanbod in Den Haag. Op de website www.wonenindenhaag.nl vind je de meest complete informatie over wonen in Den Haag en praktische links waarmee u Den Haag als woonstad kunt ontdekken.

Stichting Wonen in Den Haag heeft ons gevraagd om de bekendheid van het platform te vergroten via online adverteren. Het doel is om het websitebezoek en de nieuwsbriefabonnees te vergroten.

Wij hebben ervoor gekozen om dit doel te realiseren door online te adverteren via de zoekmachines van Google, social media advertising van Facebook en dynamische beeldadvertenties op relevante websites.

Doelen

Resultaat

Adverteren in het zoeknetwerk van Google

Een onderdeel van de online campagne voor Stichting Wonen in Den Haag is het opzetten en optimaliseren van effectieve Google AdWords campagnes. Via het zoeknetwerk van Google vertonen we advertenties voor Stichting Wonen in Den Haag. Met gerichte zoektermen als ‘nieuwbouw den haag, koopwoningen den haag en vrije sector huur den haag’ worden de advertenties van Stichting Wonen in Den Haag vertoond in het zoeknetwerk van Google. Met een gemiddeld klikratio van 33% zijn de advertenties zeer relevant en effectief!

Bewegende advertenties

Bewegende beeldadvertenties worden ingezet om iedereen te benaderen die de website www.wonenindenhaag.nl heeft bezocht, maar zich niet heeft aangemeld voor de nieuwsbrief. Hiervoor hebben wij bewegende beeldadvertenties opgemaakt in diverse formaten, maar met hetzelfde doel nieuwsbrief aanmeldingen ontvangen van terugkerende websitebezoekers. Met deze retargeting technieken weten we meer dan 1 op 10 terugkerende bezoekers te verleiden om zich aan te melden voor de nieuwsbrief!

Facebook lead advertenties

Facebook biedt de mogelijkheid om op verschillende manier te adverteren. Voor Stichting Wonen in Den Haag zetten wij Facebook lead advertenties in om zo veel mogelijk nieuwsbriefabonnees te verzamelen. De lead advertenties maken het mogelijk om al in Facebook je emailadres achter te laten waardoor het nog eenvoudiger wordt voor geïnteresseerden om op de hoogte te blijven. Een zeer effectieve methode om het aantal nieuwsbriefaanmeldingen te vergroten.

Meer weten?

Wil je ook profiteren van een strategische online campagne voor jouw nieuwbouwproject of platform? Neem gerust contact met ons op!

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.