yoreM Digital in Real Estate

Online vindbaarheid verbeteren via Google Mijn Bedrijf

yoreM Blogt

#google#vindbaarheid#zoekmachine marketing
Home Blog Online vindbaarheid verbeteren via Google Mijn Bedrijf

Online vindbaarheid verbeteren via Google Mijn Bedrijf

De zoekmachine van Google (Google Search) en de online locatiekaarten van Google (Google Maps) hebben beide een gigantisch marktaandeel en worden daardoor ook door vele duizenden Nederlanders per dag gebruikt. Hierbij zijn mensen op zoek naar een koop- of huurwoning, een specifieke nieuwbouwproject of bijvoorbeeld de makelaar op de hoek.

”Google Mijn Bedrijf is niet meer weg te denken voor klantgerichte bedrijven die bezig zijn met het verbeteren van de online vindbaarheid”

Een Mijn Bedrijf pagina wordt in de zoekmachine van Google rechts naast de reguliere zoekresultaten getoond en in Google Maps aan de linkerzijde. Onderstaand is te zien hoe yoreM wordt gevonden in de zoekmachine en via Google Maps.

yoreM-Zoetermeer-Google-search-1024x568

yoreM-Zoetermeer-Google-maps-1024x565

De functies van Google Mijn Bedrijf

Door het massale gebruik van Google Search en Google Maps zal een goede Mijn Bedrijf pagina je geen windeieren leggen. Wat het je daadwerkelijk oplevert kun je terugzien in de statistieken op je persoonlijke Google Mijn Bedrijf pagina. Hier vind je onder andere statistieken van:

Google Mijn Bedrijf maakt alle gebeurtenissen inzichtelijk via diverse grafieken, met de mogelijkheid om een tijdsperiode in te stellen.

Vindbaarheid-google-mijn-bedrijf

vindbaar-google-mijn-bedrijf-2

Nog beter vindbaar dankzij update Google Mijn Bedrijf

Een Google Mijn Bedrijf pagina is essentieel om nog beter in beeld te komen bij de klant. Naast algemene bedrijfsinformatie, zoals adresgegevens en openingstijden, is het sinds kort ook mogelijk om actuele berichten in de zoekmachine van Google te plaatsen! Deze berichten worden in jouw bedrijfsvermelding verwerkt en daardoor direct getoond tijdens een zoekopdracht.

”Ideaal om je als bedrijf te positioneren als kennispartner en om in te haken op de actualiteit”

Daarnaast is de mogelijkheid om berichten te plaatsen in Google Mijn Bedrijf erg geschikt om extra bekendheid te geven aan een nieuw project, dienst of actueel nieuwsitem. Let wel, de berichten blijven maximaal 7 dagen actief, na deze periode verdwijnt het bericht automatisch uit het Google Mijn Bedrijf overzicht. Dit biedt direct een voordeel; doordat de berichten na 7 dagen automatisch verdwijnen zorgt dit ervoor dat je wekelijks een nieuwe update kunt plaatsen en zo uitermate actueel blijft voor je klanten!

Onderstaand beeld laat zien hoe wij gebruik maken van de berichten in Google Mijn Bedrijf. De komende 7 dagen ziet iedereen die yoreM opzoekt via Google Search onze nieuwste blog aan de rechterkant.

vindbaarheid-google-bedrijf-1-1024x620

Wil jij ook het maximale rendement halen uit Google Mijn Bedrijf?

yoreM is een kennispartner en helpt bedrijven in de vastgoedsector met diverse vraagstukken rondom online marketing zoals vindbaarheid van jouw bedrijf. Heb je het idee dat je marketinginspanningen onvoldoende opleveren? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.