yoreM Digital in Real Estate

Nieuwe Instagram business tools!

yoreM Blogt

#Instagram Ads#online adverteren#online marketing
Home Blog Nieuwe Instagram business tools!

Nieuwe Instagram business tools!

Afgelopen week heeft Instagram een grote update gehad voor Instagram for business. Handig om meer informatie te krijgen over je volgers en het bereik van je berichten. Er hebben 3 grote verandering plaatsgevonden:

Business profiel
Vanaf nu kun je gebruik maken van een “business profiel”. Onder je gebruikersnaam laat Instagram zien dat je een bedrijf bent. Het grote verschil tussen een persoons- en bedrijfsprofiel is dat je op de pagina van een bedrijf direct contact kan maken via een button. Instagram geeft hiervoor drie manieren: bellen, e-mailen en routebeschrijving. Een hele mooie toegevoegde waarde voor bedrijven om direct in contact te komen met je klanten. Aangezien deze mogelijkheid pas net is toegevoegd kunnen wij nog niets zeggen over een toename voor conversies via Instagram. Mocht dit in de komende periode wel het geval zijn voor onze bedrijfspagina’s of voor de pagina’s van nieuwbouwprojecten, dan laten wij dit je uiteraard weten!

Insights
Vanaf nu is het ook mogelijk om de statistieken van je pagina en je berichten te bekijken. De statistieken geven inzicht in het aantal weergaven, hoogte van je bereik en informatie over je volgers zoals wanneer ze online zijn, geslacht, leeftijd en locatie. Deze statistieken komen overeen met – zoals je kan verwachten – Facebook. Door inzicht te krijgen in bijvoorbeeld de woonplaats en de leeftijd van je volgers, krijg je meer informatie over je doelgroep en kun je ook beter sturing geven aan je andere marketingactiviteiten. Ook zie je bijvoorbeeld dat de grootste leeftijdscategorie van de volgers van yoreM tussen 25 en 34 jaar is. Dit laat zien dat niet alleen tieners gebruik maken van Instagram, maar bijvoorbeeld ook starters op de woningmarkt. Hiermee wordt Instagram steeds volwassener en biedt het steeds meer toegevoegde waarde voor jouw nieuwbouwproject, concept of bedrijf.

statestieken-instagram

Berichten promoten
Uiteraard wil je met je bedrijfspagina of berichten zo veel mogelijk mensen bereiken. Vanaf nu is het ook mogelijk om berichten rechtstreeks via de Instagram app op je mobiele telefoon te promoten. Hierbij kun je kiezen voor drie mogelijkheden: je website bezoeken, je bedrijf bellen of je bedrijf bezoeken. Uiteraard kun je ook een doelgroep instellen. Echter, dit is wat beperkter dan de mogelijkheden die de Facebook Business Manager biedt voor het adverteren op Instagram.

voorbeeld-van-promotie-instagram

Drie ontwikkelingen die Instagram nog interessanter maken voor jouw nieuwbouwproject! Wil je ook weten hoe je Instagram succesvol in kan zetten voor een specifiek project? Neem dan contact met ons op!

terug naar overige berichten

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.