yoreM Digital in Real Estate

Meertalige vastgoedwebsite voor KJ Residences Den Haag

yoreM Blogt

#KJ Residences#Meertalig#seo#SYNCHROON#websites
Home Blog Meertalige vastgoedwebsite voor KJ Residences Den Haag

Meertalige vastgoedwebsite voor KJ Residences Den Haag

Voor nieuwbouwproject KJ Residences Den Haag hebben wij een nieuwe website gelanceerd. KJ Residences ligt aan de toegangspoort van de stad Den Haag, het Koningin Julianaplein. Hier ontwikkelen Synchroon en Amvest circa 400 luxe appartementen. Bovenop het station, vlakbij de binnenstad en toch heel groen en ontspannen.

Een Engelstalige ervaring bieden

KJ Residences is een luxueus project in een stad met internationale allure. Logisch dus, dat de website ook volledig in het Engels beschikbaar moet zijn. Via het welbekende vlaggetje kun je gemakkelijk wisselen van taal. De uitdaging bij een meertalige website is niet alleen het plaatsen van de vertaalde tekst, maar ook het bieden van een echt volledig vertaalde website. In ons geval betekent dit dat ook het contactformulier, e-mails, nieuwsbrieven en woningmodule allemaal vertaald geserveerd moet worden aan de bezoeker.

SEO voor meertalige vastgoedwebsites

Naast de zichtbare onderdelen is er nog een belangrijk onderdeel waar je rekening mee moet houden bij het vertalen van je vastgoedwebsite, namelijk de optimalisatie voor SEO (Search Engine Optimization) Alle titels, meta-omschrijvingen en keywords moeten ook vertaald worden voor de juiste zichtbaarheid in het zoeknetwerk van Google.

Tevens moet je er ook voor zorgen dat jouw website over de juiste HTML attributen beschikt, zodat Google weet welke variant voor welke taal bedoeld is. Je wilt immers niet dat jouw versie met Nederlandse tekst geïndexeerd wordt in de resultaten van Google.com en de variant met Engelse tekst in Google.nl.

Meertalige vastgoedwebsite voor KJ Residences Den Haag - Blog - yoreM


Is het voor alle vastgoedwebsites interessant?

Een meertalige vastgoedwebsite is vooral interessant voor projecten met een internationale doelgroep. Bij een nieuwbouwproject in Dorst zoals Tuindorp Baarschot is het hoogstwaarschijnlijk overbodig om een meertalige ervaring aan de bezoekers te bieden. Terwijl dit bij nieuwbouwprojecten zoals KJ Residences wel verstandig is. Hierdoor kun je dus met meertaligheid een grotere groep mensen bereiken.

Bezoek de website van KJ Residences

kjresidences.nl

Denk jij dat dit interessant is voor jou vastgoedwebsite?

Neem contact met ons op en wij bespreken graag met jou de mogelijkheden.

088 – 010 57 50 info@yorem.nl

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.