yoreM Digital in Real Estate

Koppeling nieuwbouw.nl

yoreM Blogt

Home Blog Koppeling nieuwbouw.nl

Koppeling nieuwbouw.nl

Nieuwbouw.nl is de website voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwbouwwoning. De website bevat een uitgebreid aanbod van nieuwbouwprojecten en biedt de gewenste informatie als je een nieuwbouwwoning wil kopen of huren.

yoreM heeft een koppeling ontwikkeld voor het plaatsen van nieuwbouwprojecten op Nieuwbouw.nl. Wil jij jouw nieuwbouwprojecten tonen op Nieuwbouw.nl? Neem dan contact met ons op!

Woningaanbod

Nieuwbouw.nl bevat een uitgebreid aanbod van nieuwbouwprojecten in Nederland. Er zijn inmiddels al bijna 450 nieuwbouwprojecten geplaatst en dit aantal groeit snel. Het is dus een populair platform onder woningaanbieders. Voor de consument is het hierdoor de perfecte website om gemakkelijk het nieuwbouwaanbod in de buurt inzichtelijk te krijgen.

Klantenreis

Ook bevat Nieuwbouw.nl uitgebreide informatie over alles wat je moet weten als je geïnteresseerd bent in een nieuwbouwwoning. De informatie is gerangschikt op basis van de klantreis; oriëntatie, kopen, bouwen en wonen. Hierdoor kun je als woningzoeker altijd de gewenste informatie vinden die op dat moment op jou van toepassing is. Deze informatie komt voort uit de website BewustNieuwbouw.nl van NEPROM.

Koppeling yoreCRM met Nieuwbouw.nl

In yoreCRM hebben wij het mogelijk gemaakt om op een eenvoudige manier projecten door te plaatsen op Nieuwbouw.nl. Hierbij wordt alle projectinformatie; van een projectomschrijving tot gedetailleerde bouwnummerinformatie getoond op Nieuwbouw.nl. Als woningzoekers hun belangstelling aangeven voor het project op Nieuwbouw.nl, komen ze automatisch in yoreCRM terecht. Deze geïnteresseerden ontvangen een opvolging zodat ze verleidt worden om een account aan te maken in yoreCRM. Makelaars en verkoopmanagers zien in de dashboards direct terug om hoeveel en over welke woningzoekers het gaat.

Wat betekent dit voor jou?

Vanuit yoreCRM hebben wij al diverse projecten geplaatst op Nieuwbouw.nl. Wil jij jouw nieuwbouwprojecten ook tonen op Nieuwbouw.nl? Neem dan contact met ons op!

Digital in Real Estate

yoreM is specialist in het ontwikkelen van websites, het uitvoeren van online campagnes en contentmarketing. Ook hebben we een yoreCRM ontwikkelt voor het beheren van klanten en woninginformatie op één centrale plek.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je jouw nieuwbouwproject plaatsen op Nieuwbouw.nl? Neem dan contact met ons op!

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met
Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl 088 010 57 50

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.