yoreM Digital in Real Estate

HOERA, yoreM bestaat 5 jaar!

yoreM Blogt

Home Blog HOERA, yoreM bestaat 5 jaar!

HOERA, yoreM bestaat 5 jaar!

Op 2 november 2015 werd yoreM gelanceerd. In de jaren voorafgaand aan de lancering van yoreM zag Juriaan Hoefnagel, oprichter en business manager van yoreM, de rol en het belang van online marketing bij de promotie en verkoop van nieuwbouwprojecten enorm toenemen. De huidige aanbieders van online marketing diensten zoals websites en online adverteren, leken het potentieel van online marketing niet of nauwelijks te benutten. Dit was de reden om het zelf te gaan doen.

Start-up

Tijdens het ontstaan van yoreM was het al direct duidelijk dat wij ons op één markt zouden gaan richten; namelijk de vastgoedsector. Door onze focus op vastgoed kregen wij namelijk al snel de gewenste kennis om van toegevoegde waarde te kunnen zijn bij de verkoop. Wij leerde welke online onderdelen van essentieel belang zijn bij de verkoop van nieuwbouwwoningen en hoe je klanten het beste kunt benaderen. Deze ervaring hebben wij altijd proberen te koppelen aan onze kennis van online marketing. Hoe kun je in een korte periode de juiste woningkopers benaderen? Welke informatie heeft een woningzoeker nodig om zich aan te melden als geïnteresseerde? Door de kennis van de verkoop van nieuwbouwprojecten en de kennis van online marketing samen te laten smelten ontstonden er al snel mooie campagnes en producten.

Focus op data

In onze dienstverlening hebben wij altijd de focus op data gehad. De configuratie van onze websites, structuur van de online campagnes en de online onderzoeken, hadden als doel om onze opdrachtgevers te voorzien van de gewenste informatie. Hierdoor ontstond er een win-win-situatie. Doordat yoreM voor steeds meer nieuwbouwprojecten de online marketing ging verzorgen, kregen wij steeds meer data over woningzoekers. Dankzij deze data kunnen wij onze websites, campagnes en onderzoek beter vormgeven, waardoor onze opdrachtgevers hun databases met woningzoekers sneller en met kwalitatief betere leads kunnen vullen. Een win-win-situatie!

Focus op data

In de afgelopen vijf jaar hebben wij gewerkt voor de mooiste bedrijven uit de vastgoedsector en voor nog mooiere projecten. Uiteraard willen we dit de komende vijf jaar nog steeds blijven doen. Hierbij is vernieuwing essentieel! Daarom vieren wij ons vijfjarig bestaan met twee nieuwe diensten: yoreCRM en contentmarkting.

yoreCRM

yoreCRM is hét CRM systeem voor nieuwbouwprojecten. Ons CRM systeem biedt de mogelijkheid om klantgegevens en woningdata op één centrale plek veilig te beheren. Daarnaast heeft de woningzoeker het gemak van een webapplicatie om zijn woonwensen en woningvoorkeuren te delen. yoreCRM maakt de dienstverlening van yoreM compleet door het gehele verkoopproces van nieuwbouwprojecten te digitaliseren. Lees hier meer over yoreCRM.

yoreCRM - Woningen - yoreM Digital in Real Estate

Contentmarketing

Contentmarketing is een belangrijk onderdeel in de digitale klantreis bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Berichten op social media zorgen ervoor dat het nieuwbouwproject zo goed mogelijk aansluit op deze klantreis. Hierdoor heb je de juiste zichtbaarheid en betrokken klanten. Lees hier meer over contentmarketing.

Digital in real estate

Naast onze nieuwe dienstverlening hebben wij ook een nieuwe huisstijl. Hierbij leggen wij de nadruk op het digitaliseren van het volledige verkoopproces van nieuwbouwprojecten. Wij beloven dat we een beter verkoopresultaat realiseren voor een nieuwbouwproject. Gericht op verkoopsnelheid of verkoopprijs door alles te digitaliseren en te sturen op data.

Ook de komende vijf jaar willen wij dit weer realiseren met onze partners en mooie projecten!

yoreM | Digital in Real Estate

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.