yoreM Digital in Real Estate

yoreCRM, hét CRM voor nieuwbouwprojecten

yoreM Blogt

Home Blog yoreCRM, hét CRM voor nieuwbouwprojecten

yoreCRM, hét CRM voor nieuwbouwprojecten

Op 2 november 2020, de dag waarop yoreM vijf jaar bestaat, lanceert yoreM een nieuw product; yoreCRM. yoreCRM is hét CRM voor nieuwbouwprojecten. yoreCRM maakt de dienstverlening van yoreM om het gehele verkoopproces van nieuwbouwprojecten te digitaliseren compleet.

Klantgegevens en woningdata op één centrale plek veilig beheren

yoreCRM is hét CRM systeem voor nieuwbouwprojecten. Ontwikkelaars, aannemers en beleggers beheren hun klant- en woningdata op één centrale plek! Deze data staat gekoppeld met de website zodat alle informatie altijd actueel en up-to-date is. Via de website melden geïnteresseerden zich aan en komen direct in de juiste klantenbak terecht. Bouwnummers voer je gemakkelijk in. Door de gebruiksvriendelijke en intuïtieve filter- en sorteerfuncties koppel je klanten eenvoudig op basis van hun voorkeuren aan een bouwnummer. Een duidelijk verkoopoverzicht zorgt ervoor dat je altijd met één druk op de knop de juiste informatie inzichtelijk hebt.

Een persoonlijk account voor woningzoekers

Met de MijnOmgeving van yoreCRM kunnen geïnteresseerden eenvoudige een beveiligde accountomgeving aanmaken. Dit account biedt de mogelijkheid om je gegevens te verrijken en een partner toe te voegen. Als woningzoeker kun je jouw woonwensen delen en deze eenvoudig met één druk op de knop aanpassen. Geef vervolgens je voorkeuren door op woningtype en bouwnummerniveau, bekijk de relevante verkoopdocumenten en schrijf jezelf in voor de woning van je dromen. Dit alles uiteraard gemakkelijk met je mobiele telefoon.

Nieuwsbrieven versturen met yoreCRM

yoreCRM is gekoppeld met Mailchimp zodat je geïnteresseerden gemakkelijk kunt informeren via persoonlijke nieuwsbrieven. Gebruiksvriendelijk door middel van een drag-and-drop editor. De nieuwsbrieven kunnen worden gepersonaliseerd op alle gegevens die mensen delen via de website zoals naam, maar ook woningtype voorkeur. Daarnaast beschik je over duidelijke rapportages waardoor je direct inzichtelijk hebt wat de nieuwsbrief heeft opgeleverd en wie deze heeft gelezen.

Voordelen van yoreCRM:

  1. Klant- en woningdata veilig beheren op één centrale plek;
  2. Onbeperkt gebruikers en projectbetrokkenen toevoegen met de gewenste rechtenstructuur;
  3. Gemakkelijk en intuïtief woningen toewijzen met één druk op de knop;
  4. Een duidelijk verkoopoverzicht met de gewenste informatie;
  5. Een accountomgeving voor geïnteresseerden;
  6. Gekoppeld met de website, Mailchimp en HNP.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.