yoreM Digital in Real Estate

yoreCRM UPDATE - CBS export

yoreM Blogt

Home Blog yoreCRM UPDATE – CBS export

yoreCRM UPDATE - CBS export

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) publiceert, in het kader van Europese wetgeving, ieder kwartaal de Prijsindex Nieuwbouw Koopwoningen. De cijfers uit deze prijsindex worden gebruikt voor analyse, beleid en oriëntatie doeleinden.

Iedere organisatie die woningen toevoegt aan de woningvoorraad, zoals projectontwikkelaars en aannemers, ontvangt ieder kwartaal het verzoek van het CBS om de gegevens van deze koopwoningen te delen.  

Dit jaar heeft yoreM een CRM systeem gelanceerd. yoreCRM is het CRM voor nieuwbouwprojecten en wordt door onze klanten gebruikt als woning- en klantdatabase. Hierdoor bevat yoreCRM vrijwel alle gegevens die het CBS nodig heeft voor haar Prijsindex Nieuwbouw Koopwoningen. Daarom hebben wij yoreCRM uitgebreid met een CBS export.

Door eenvoudig de gewenste informatie op project- en bouwnummerniveau in te voeren, kan er gebruik worden gemaakt van de CBS export. Aangezien deze export één keer per kwartaal aangeleverd dient te worden, hebben wij een functie toegevoegd waarbij je eenvoudige het gewenste jaar en kwartaal kunt selecteren. Vervolgens kun je een export maken in Excel die voldoet aan de specificaties van het CBS.

Voordat je de daadwerkelijk Excel export maakt heb je de mogelijkheid om de gegevens te controleren. yoreCRM geeft dan op project- en bouwnummerniveau aan hoeveel woningen er in de export zitten en of alle informatie op een juiste manier is ingevuld.

De CBS export sluit goed aan bij onze merkbelofte om alles te digitaliseren en te sturen op data. Heb je vragen over de CBS export of over yoreCRM? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over de Prijsindex Nieuwbouw Koopwoningen, zie: https://www.cbs.nl/koopwoningen

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.