yoreM Digital in Real Estate

Een website met beleving voor Utrechtse herontwikkeling House Modernes

yoreM Blogt

#DLVS#online marketing#Utrecht#websites
Home Blog Een website met beleving voor Utrechtse herontwikkeling House Modernes

Een website met beleving voor Utrechtse herontwikkeling House Modernes

Aan de Lange Viestraat in Utrecht herontwikkelt Syntrus Achmea real estate & finance (SAREF) een icoon naar oude glorie. House Modernes, onder Utrechters beter bekend als De Planeet, dateert uit 1941 als Galeries Modernes. House Modernes biedt ruimte aan kantoren, winkels en horeca. In de kelder is ruimte voor een openbare fietsenstalling.

In opdracht van DLVS heeft yoreM de website van House Modernes ontwikkeld. DLVS verzorgde in deze samenwerking het concept, ontwerp en branding. In deze case lees je hoe wij samen met DLVS dit traject hebben aangepakt. 

Concept, ontwerp en branding

Het concept, ontwerp en branding van House Modernes is ontworpen door DLVS en past goed bij de nieuwe uitstraling van het gebouw. Tijdens de eerste ontwerpfase liet Mark De Leeuw van DLVS ons al de ontwerpen zien. Hierdoor kregen wij in een vroeg stadium direct een goed gevoel bij het project. De branding heeft enerzijds een chique en anderzijds een moderne uitstraling. Het logo, de lettertypen (combinatie van schreef en schreefloos) en de kleuren oranje/khaki geven een authentiek gevoel.

Branding - House Modernes - yoreM Verovert Online

Dynamische website

Toen het ontwerp was afgerond konden wij starten met het vertalen van het webdesign naar een gebruiksvriendelijke en dynamische vastgoedwebsite. Anders dan bij een website voor een nieuwbouwproject is het doel van deze website niet het werven van kopers, maar het promoten van de herontwikkeling en de nieuwe functies en omgevingscommunicatie.

Het vroegere Galeries Modernes moest destijds bezoekers van het warenhuis al een beleving bieden. Bij de ontwikkeling van de website van House Modernes hebben wij dit ook als uitgangspunt genomen.

Hamburger menu

Bij de website van House Modernes speelt sfeer een grote rol. Door alle navigatie items te verplaatsen naar een hamburger menu zorgen we er voor dat de aandacht gericht is op de inhoud en niet op een grote navigatie met meerdere items continue in beeld. Hierdoor blijft de website strak en overzichtelijk.

Meertalig

House Modernes is een mixed-use gebouw met een internationale uitstraling en historie. Ook zijn er in Utrecht meer dan 900 internationale bedrijven gevestigd en was het dus een logische keus om de website meertalig aan te bieden in het Engels en Nederlands. De website kan gemakkelijk op een andere taal worden ingesteld via het hamburger menu.

Animeren van content

Het toepassen van animaties op de afbeeldingen en teksten zorgt ervoor dat de website altijd dynamisch oogt en aanvoelt. Bezoekers worden verleid om te blijven lezen en scrollen omdat het lijkt alsof er door de animaties telkens nieuwe content geserveerd wordt.

Interactieve doorsnede

Om overzichtelijk de invulling van House Modernes te tonen, is er een interactieve doorsnede ontwikkeld waarbij goed zichtbaar is, wat er op welke verdieping van het gebouw zich bevindt.

Interactieve Doorsnede - House Modernes - yoreM Verovert Online

Ontdek de website van House Modernes

Bezoek de website

Meer weten?

Neem contact met ons op en wij helpen je graag!

088 010 57 50

info@yorem.nl

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.