yoreM Digital in Real Estate
Duinhil

In alle rust exclusief wonen, direct aan zee

Ontwaken aan zee met een zacht briesje dat trakteert op gezonde, frisse lucht en het ruisen van de branding op de achtergrond. Pure luxe die u vindt in de appartementen van Duinhil

De Caai

De Caai wordt dé nieuwe stadswijk in Eindhoven. Hier woon je straks op een unieke locatie aan het water met alle voorzieningen en het centrum op loopafstand. Aan De Caai komt zowel laagbouw als hoogbouw met een mix van sociale huur, middeldure huur en koopwoningen.

De Juffers

Nabij het centrum van Almelo bouwt de Juffers 14 eengezinswoningen, prachtig gelegen aan een hof. In De Juffers woon je rustig en omringd door groen, maar ook dichtbij de gezellige Ootmarsumsestraat. De woningen hebben een warme uitstraling en zijn uiterst energiezuinig.

HIGH5

Nieuwbouwproject HIGH5 is onderdeel van de stedelijke vernieuwing van Haarlem Nieuw Zuid. Hier ontstaat een levendig verblijfsgebied met woningen, winkels, bedrijvigheid, cultuur en maatschappelijke voorzieningen.
De vijf gebouwen van HIGH5 heten San Francisco, San Jose, San Diego, Long Beach en Los Angeles. Met elkaar vormen ze een aantrekkelijk ensemble met ca. 569 koop- en huurwoningen, waarin stedelijke dynamiek en een parkachtige sfeer hand in hand gaan.

Harnasmolen

Wonen in Harnasmolen Den Hoorn

In het typisch Hollandse landschap van Den Hoorn is de verkoop gestart van drie- en twee-onder-een-kap woningen, halfvrijstaande en vrijstaande villa’s. De officiële inschrijving is inmiddels gesloten. In de afgelopen weken hebben wij succesvol een online campagne ingezet voor Harnasmolen. Via de advertentiekanalen van Facebook, Instagram en Google is het aanbod onder de aandacht gebracht bij woningzoekers.

Bezoek de website

Casa8

Casa8 is een kleinschalig nieuwbouw project in Almelo. Het woningaanbod bestaat uit 8 riante woningen met een privé tuin en het centrum van Almelo om de hoek. Binnen 5 minuten ben je in de stad of kan je een wandeling maken in de westelijke groene long van Almelo.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.