yoreM Digital in Real Estate
Woud

In De Swanladriehoek, een fraai stukje Zevenhuizen, groeit een nieuw en natuurinclusief woongebied. Een groene plek met water en natuurlijke elementen waar mens, plant en dier harmonieus samenleven.

Hier ontwikkelt Synchroon vijf deelplannen, rekening houdend met het belang van deze plek. Het eerste deelplan is Woud, en dat is meteen een heel bijzondere. Woud biedt ruimte aan 29 houtbouwwoningen en 3 traditioneel gebouwde woningen. Hier krijg jij alle ruimte om jouw eigen, warme nest te creëren!

Groenkwartier De Tippe

Of je nu een starter bent of een gezin hebt, Groenkwartier de Tippe biedt de perfecte balans tussen rustig wonen en een actief sociaal leven. Groenkwartier De Tippe bestaat uit 10 rijwoningen, ontworpen met oog voor detail en functionaliteit: vijf rijwoningen met twee woonlagen en vijf rijwoningen met drie woonlagen. Ben je op zoek naar een moderne, duurzame woning in een groene omgeving? Wil je genieten van een hoogwaardig comfort en lage energiekosten? Dan ben je bij Groenkwartier De Tippe aan het juiste adres.

Deze moderne woningen zijn namelijk energieneutraal, wat betekent dat je geen netto energieverbruik hebt. Ze zijn voorzien van uitstekende isolatie, bodemwarmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, hoogwaardig glas én sedum groendaken die regenwater vasthouden en biodiversiteit bevorderen. Op deze manier draag je bij aan een duurzame toekomst en heb je controle over je eigen energieverbruik.

Casa8

Casa8 is een kleinschalig nieuwbouw project in Almelo. Het woningaanbod bestaat uit 8 riante woningen met een privé tuin en het centrum van Almelo om de hoek. Binnen 5 minuten ben je in de stad of kan je een wandeling maken in de westelijke groene long van Almelo.

Groen Nobelhorst

Ben jij op zoek naar een moderne, duurzame woning in een groene omgeving? Een woning met weinig footprint en een lage energierekening? Dan zijn de woningen in de Boshoek en het Boskasteel in plan Groen Nobelhorst precies wat jij zoekt. Alle woningen zijn ècht groen. De begroeide daken en het gevelgroen trekken nuttige insecten aan, houden regenwater vast en reguleren de temperatuur in huis. Nestkasten voor vogels en vleermuizen zorgen voor extra biodiversiteit en dragen bij aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier.

Om de lage energielasten op een laagdrempelige manier onder woningzoekers bekend te maken heeft yoreM een energiecalculator ontwikkeld.

De Tippe

De Watergaarde is het eerste deelplan in de Tippe. In dit deelplan komen 35 eigentijdse woningen met een afwisselend karakter. Je kunt kiezen voor een woning aan het water, een moderne rijwoning of een extra hoge hoekwoning met de luxe van een vierde woonlaag.

De woningen zijn energieneutraal (BENG 3=100%) met een warmtepomp en zonnepanelen. Om de duurzaamheid en energiezuinigheid van deze woningen beter onder de aandacht te brengen bij potentiele kopers, heeft yoreM een energiecalculator ontwikkeld voor De Watergaarde.

Bezoek de website

De Boomgaard

Niet ver van Dordrecht, Rotterdam en Breda is het duurzame project De Boomgaard straks een ijkpunt in Goudswaard. Temidden van het getjilp van vogels en het ruizen van de wind staat hier straks een appartementengebouw met 12 appartementen (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Dorps omringd door 5 vrijstaande en 3 levensloop bestendige Nul-op-de-Meter woningen met in het hart van het project een boomgaard. Een plek om te genieten van de rust van de natuur.

Om de duurzaamheid van De Boomgaard nog beter onder de aandacht te brengen bij woningenzoekers, hebben wij een energiecalculator ontwikkeld.

Groen Wonen in Norg

In het Drentse Norg ontwikkelt Hegeman Ontwikkeling: Groen wonen in Norg. Hier wordt op een unieke locatie 16 twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande woning gerealiseerd. Wat deze locatie zo uniek maakt is dat je omringd wordt door de natuur, je woont hier namelijk nabij de Veluwe.

Elements Amsterdam

Aan de Amstel in Amsterdam ontwikkelt KondorWessels Elemenst Amsterdam, een unieke woontoren met waanzinnig uitzicht. Het aanbod bestaat uit 70 koopwoningen en 70 huurwoningen. In Element woon je in balans met de elementen van de stad en de natuur.

De Laar Ermelo

In Ermelo nabij de Veluwe worden 10 stijlvolle villa’s gerealiseerd. De villa’s zijn extra ruim ontworpen en hebben een grote tuin. Je woont hier midden in bestaand landschap, waardoor je vanaf de eerste dag beschut woont.

Waelzicht

In ‘s-Gravenzande wordt Waelzicht ontwikkeld. Dit nieuwbouw project bestaat uit 64 appartementen en 8 twee-onder-een-kapwoningen. Wonen op een plek in het Westland die langzaam verandert in één groot natuurgebied!

Floating Gardens

Floating Gardens is het eerste transformatieproject in Sloterdijk-centrum waarbij een bestaand kantoorpand plaats maakt voor een iconisch, energiezuinig én energieopwekkend gebouw. Samen met het groene daklandschap geeft het een gezicht aan het gebied. Floating Gardens wordt gerealiseerd vlakbij het (toekomstige) park en vlakbij het station. De 64 meter hoge woontoren, met een zeer divers woningaanbod, en de alles-in-één school (de eerste basisschool met kinderdagopvang in Sloterdijk) op de begane grond en eerste verdieping, zijn een goed voorbeeld van Sloterdijk als gemengde woon-werk omgeving.

Willemskwartier

Wonen in de nieuwe wijk Willemskwartier in Tilburg

De Willem II-kazerne, naast het Willem II-stadion, wordt het middelpunt van een nieuwe ontwikkeling. In de toekomst wordt wonen mogelijk op deze plek. Een nieuw wijkje in Tilburg rond de voormalige Willem II-kazerne is in de maak! BPD en Synchroon, samen Consortium Stappegoor, ontwikkelen deze nieuwe wijk in Tilburg. Een wijk waar ongeveer 250 woningen worden gerealiseerd.

Consortium Stappegoor, dat momenteel onder meer de woonwijken Willemsbuiten, Zuiderpark en de Jumbo Foodmarkt realiseert, heeft hieromtrent een principe overeenkomst gesloten met de gemeente Tilburg.

Westvaartpark

Hazerswoude-Rijndijk is een plaatsje in Zuid-Holland, te midden van het Groene Hart. Het dorp behoort tot de gemeente Alphen aan de Rijn. De huidige bebouwing bestaat uit diverse wijken met elk een eigen unieke identiteit met veel openbaar groen. Daarnaast liggen er karakteristieke woningen langs de Rijndijk, die mede de inspiratiebron vormen voor het nieuw te ontwikkelen Westvaartpark.

Westvaartpark zal worden gebouwd aan de westzijde van de Gemeneweg. Deze wijk krijgt een kenmerkende identiteit. De typische lange sloten uit het oud-Hollandse polderlandschap keren in overvloed terug binnen de wijk. Eromheen zal plaats worden behouden voor het reeds aanwezige natuurgebied. Hierdoor zal er voor jou, tijdens iedere wandeling, rust en ruimte zijn.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.