yoreM Digital in Real Estate

UPtown Sloterdijk

Website
Home Projecten UPtown Sloterdijk
UPtown Sloterdijk is een initiatief van de gemeente Amsterdam, vastgoedeigenaren en (woon-)ontwikkelaars in Sloterdijk. Het is dé plek om je te informeren over de ontwikkelingen in Sloterdijk, een gebied dat razendsnel verandert.

In korte tijd heeft het zich ontpopt als één van de meest verrassende zones van de stad. Een plek waar je de creatieve energie en de vernieuwingsdrang van investeerders bijna kunt aanraken. En waar dromen worden omgezet in ambitie. De komende jaren zal Sloterdijk verder worden ontwikkeld als een bruisend gebied waar mensen niet alleen maar werken, maar ook wonen, naar school gaan, sporten en hun vrije tijd doorbrengen.

UPtown Sloterdijk houdt je op de hoogte van alle projecten die in het gebied op stapel staan en deelt de verhalen van de mensen er achter. Laat je verleiden om mee te fantaseren over de toekomst van Sloterdijk, de wijk van de toekomst!

Online adverteren

Om UPtown Sloterdijk onder de aandacht te brengen onder potentiële woningzoekers en B2B doelgroepen hebben we een digitale advertentie campagne ingezet. Via de advertentie kanalen van Google, LinkedIn, Facebook en Instagram promoten we UPtown Sloterdijk onder diverse doelgroepen. Door het gebruik van deze kanalen weten wij UPtown Sloterdijk op de juiste manier en het juiste moment onder de aandacht te brengen van potentiële websitebezoekers.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.