yoreM Digital in Real Estate

The Westblake

Rotterdam Rotterdam
CRM (yoreCRM)Website
Home Projecten The Westblake
In het centrum van Rotterdam ontwikkelen Era Capital en Spacetolive Ontwikkeling een nieuw appartementengebouw genaamd The Westblake!

Het appartementencomplex is ontworpen door V8 Architecten en betreft de transformatie van een voormalig bankgebouw op de hoek van de Westblaak en Hartmanstraat - naast Cinerama - naar luxe appartementen die woonklaar zijn met oppervlaktes tussen de ongeveer 40 m2 en 75 m2. Het grootste gedeelte van het complex zal bestaan uit nieuwbouw, met 3 nieuwe verdiepingen die worden toegevoegd en een uitbreiding aan de achterkant. De gevel uit de jaren zestig en het authentieke marmeren trappenhuis zullen worden gerestaureerd. De studio's en appartementen in The West Blake zullen zeer energiezuinig zijn (A+++) en volledig turnkey opgeleverd worden. Bij oplevering zijn ze uitgerust met een luxe keuken, complete luxe badkamer, en afwerking van vloeren en wanden.

Website & yoreCRM


Het gehele proces van kennismaking tot oplevering verloopt via de nieuwe website die wij voor The Westblake hebben ontwikkeld. De focus is hierbij gelegd op verschillende punten, zoals veiligheid, snelheid, gebruiksgemak en vindbaarheid.

De verkoop van de woningen wordt tenslotte verzorgd via yoreCRM. Op deze manier krijgen makelaars en ontwikkelaars snel inzicht in de mate van interesse voor de woningen. Bovendien kunnen de makelaars eenvoudig de woningen toewijzen aan de ingeschreven kandidaten.

Online adverteren


Om het aanbod van The West Blake onder de aandacht te brengen onder potentiële kopers hebben we een digitale advertentie campagne ingezet. Via de advertentie kanalen van Facebook, Instagram en Google promoten we het aanbod onder diverse doelgroepen. Door het gebruik van deze kanalen weten wij het aanbod op de juiste manier en het juiste moment onder de aandacht te brengen van potentiële kopers.

Ga naar thewestblake.nl voor meer informatie.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.