yoreM Digital in Real Estate

NEPROM Corporate

Online adverteren
Home Projecten NEPROM Corporate
De NEPROM (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) is in 1974 opgericht en stelt zich ten doel de samenwerking te bevorderen tussen overheid en ontwikkelaars bij de totstandkoming van vastgoedprojecten. De leden zijn in Nederland gevestigde rechtspersonen, die op professionele wijze onroerend goed en/of gebieden ontwikkelen of herontwikkelen.

Online adverteren

Om de verschillende thema’s van de NEPROM onder de aandacht te brengen bij de juiste zakelijke doelgroepen hebben wij een digitale campagne ingezet.

Via LinkedIn bereiken wij de juiste B2B doelgroepen voor de NEPROM. De online advertenties zijn gericht op diverse thema’s:

✔ De NEPROM prijs
✔ De Dag van de Projectontwikkeling
✔ Vacatures
✔ Opleidingen en events
✔ Handboek projectontwikkeling

Bezoek de website

De Dag van de Projectontwikkeling

De NEPROM organiseert de Dag van de Projectontwikkeling in samenwerking met diverse partijen en organisaties die betrokken zijn bij vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Het doel van dit evenement is om verschillende disciplines samen te brengen en van elkaar te laten leren. Dit wordt bereikt door het belichten van diverse invalshoeken en belangen en het laten spreken van professionals met diverse achtergronden en expertisegebieden.

Dit jaar is het thema van De Dag van De Projectontwikkeling gericht op de klimaatproblematiek. Hoe kunnen stedelijke ontwikkelaars bijdragen aan een betere wereld? De DVDP 2023 biedt een prikkelend programma en inspirerende kennissessies om antwoord te geven op deze vraag.

Door advertenties op LinkedIn te tonen bereiken we de juiste doelgroep en verhogen we het aantal aanmeldingen voor de komende editie.

Lees meer over de DVDP

 

DVDP 2023 Thema - yoreM Digital in Real Estate

Meer projecten

  • Concept

    Bewust Nieuwbouw

    Online adverteren

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.