yoreM Digital in Real Estate

KasseNova aan de Vaart

Een project van Fullhouse in 's-Gravenzande Fullhouse
WebsiteOnline adverteren
Home Projecten KasseNova aan de Vaart
Langs de Nieuwe Vaart in ‘s-Gravenzande worden 8 watervilla’s, 3 penthouses, 25 luxe appartementen en 40 betaalbare koopappartementen in de nieuwe woonwijk Waelpolder gerealiseerd.

De warme en natuurlijke uitstraling van KasseNova aan de Vaart zorgt voor een passende aansluiting op de groene en waterrijke omgeving. Langs de nieuwe ecologische zone verrijst een appartementengebouw met zes woonverdiepingen die door zijn gelaagde vormgeving zeer vriendelijk overkomt. De toevoeging van veel beplanting op de terrassen en klimgroen tegen de gevel van het appartementengebouw versterkt dit gevoel.

Deze groenbeleving wordt verder doorgetrokken het plangebied in. Tussen het appartementengebouw en de watervilla’s komt een groen binnenterrein die toegang geeft tot de hoofdentrees en een speelveldje voor de allerkleinsten. Het binnenterrein doet tevens dienst als ontsluiting van de watervilla’s. Deze drielaagse woningen hebben in het gevelbeeld, door de gekozen materialisatie, dezelfde natuurlijke look and feel als het appartementengebouw. De cohesie zorgt dat beide woningtypes elkaar verrijken en tezamen met het groene binnenterrein intuïtief opgaan in de omgeving.
Ga naar kassenova.nl voor meer informatie.

Meer projecten

  • Schiedam

    Hof van Aleida

    Website
  • Rotterdam

    De Vaan

    Website

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.