yoreM Digital in Real Estate

HEVO Projecten

Een Concept van HEVO HEVO
Online adverteren
Home Projecten HEVO Projecten

Risicodragend Projectmanagement van HEVORPMbyHEVO-logo

Projectmanagement is er in verschillende vormen: met veel zekerheid en weinig invloed tot weinig zekerheid en veel invloed. Bij Risicodragend Projectmanagement, kort gezegd RPM, krijgt u beide: zekerheid op prijs, planning én kwaliteit inclusief invloed op het proces. Hoe wij dat doen? Door naar u te blijven luisteren én bovenop uw project te zitten. De korte lijnen, slimme adviezen en jarenlange ervaring werken in uw voordeel. Zo bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. En ook na oplevering staan we voor u klaar. RPM maakt het mogelijk dat u tot wel 5 jaar na oplevering verzekerd blijft van maximaal gebruikscomfort.


Meer informatie over RPM

Corporate promotie BENG

HEVO helpt organisaties die vragen hebben of ondersteuning wensen bij de invoering van de gewijzigde BENG-eisen. Vanaf 1 januari 2021 is het namelijk wettelijk verplicht om (bijna) energieneutraal te bouwen. Een uitgebreide toelichting over de benadering en toepassing van BENG zijn terug te vinden op de website van HEVO in het stappenplan BENG.

Voor HEVO voeren wij corporate promotie, via LinkedIn en de zoekmachines van Bing en Google. Het doel hierbij is om zoveel mogelijk aanvragen van de whitepaper te ontvangen. Ieder kwartaal richt deze promotie zich op een specifieke dienst of thema.

Meer informatie over BENG

Office2Flow

Office2Flow - Werk - yoreM

Office2Flow neemt u mee in een slim proces. Het start met een scherp onderzoek naar uw huidige werkwijze en inventarisatie van uw toekomstige behoeften en ambities. De haalbaarheid van de door u gewenste kantoorhuisvesting met het werkplekconcept tonen we aan in een smart businesscase. Wij begeleiden voor u het hele verdere proces: van ontwerp tot en met ingebruikname. En dragen daar met Risicodragend Projectmanagement de volledige verantwoordelijkheid voor. Deze toegevoegde waarde kunnen we ook leveren voor u als belegger.

Meer informatie over Office2Flow