yoreM Digital in Real Estate

HEVO | Corporate promotie

Online adverteren
Home Projecten HEVO | Corporate promotie

Experts in huisvesting en vastgoed

HEVO is specialist in huisvesting voor onderwijs, zorg en wonen en sport en cultuur. Daarnaast is HEVO actief in diverse andere markten zoals overheid en bedrijfsleven. Sinds 2018 zijn wij betrokken bij de corporate promotie van HEVO. Een mooie opdracht waarbij we ons elk jaar weer uitdagen om nog betere resultaten te boeken!
 

Doelgerichte corporate promotie

De afgelopen jaren hebben we diverse thema’s van HEVO onder de aandacht gebracht op meerdere online kanalen. Hierbij worden advertenties getoond in de zoekmachines van Google en Bing op basis van relevante zoektermen. Ook vertonen we advertenties aan diverse B2B doelgroepen op LinkedIn. Daarnaast hebben we een bannerset ontwikkeld met diverse formaten banners in de huisstijl van HEVO. Deze banners worden getoond op basis van remarketing; iedereen die de website van HEVO op een eerder moment heeft bezocht.
 

Verschillende thema’s onder de aandacht

HEVO is actief op diverse markten en brengt verschillende thema’s onder de aandacht. Voor de onderstaande thema’s hebben wij de afgelopen jaren advertenties gemaakt en ingezet;