yoreM Digital in Real Estate

De Gouden Buurten

Een project van OC Westpolder/Bolwerk in Berkel en Rodenrijs
CRM (yoreCRM)Online adverterenWebsite
Home Projecten De Gouden Buurten
In Berkel en Rodenrijs ontwikkelen Amvest en Kavel Vastgoed (ontwikkelingscombinatie Westpolder/Bolwerk) een nieuw woongebied: De Gouden Buurten. Dit woongebied biedt de komende jaren nog volop kans op nieuw woongeluk. Gouden Buurten biedt een grote variatie aan woningen verdeeld over verschillende deelplannen.

Dorpse kleinschaligheid en stedelijk comfort: wonen zoals wonen bedoeld is, ook in de nieuwe deelplannen.

Online adverteren

Voor Gouden Buurten worden er online advertenties ingezet om het aanbod onder de aandacht de brengen bij potentiƫle kopers. Via de advertentiekanalen van Facebook, Instagram en Google promoten we het aanbod onder diverse doelgroepen die aansluiten bij het woningaanbod. Door het gebruik van deze kanalen weten wij het aanbod op de juiste manier en het juiste moment onder de aandacht te brengen bij woningzoekers.

Onderstaand een voorbeeld van de banners die zijn opgemaakt voor de Google Display campagnes van Gouden Buurten. Deze banners hebben wij in verschillende formaten gemaakt voor de campagne.

Website & yoreCRM

Via de website verloopt het gehele proces van kennismaking tot oplevering. Hierbij is de focus gelegd op diverse punten, zoals veiligheid, snelheid, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid.

Het digitale verkoopproces verloopt via yoreCRM. Via yoreCRM heeft de makelaar inzicht in het aantal interesses en inschrijvingen op bouwnummer niveau. Daarnaast kunnen de makelaars eenvoudig de woningen toewijzen aan de ingeschreven kandidaten.

Tot slot maakt Gouden Buurten gebruik van onze uitgebreide kavelkaart. Hierdoor heeft de websitebezoeker een goed beeld waar de woning ligt in het deelplan en kan eenvoudig de eigenschappen van de gewenste woningen bekijken.

Bezoek de website

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.