yoreM Digital in Real Estate

Google Search Ads

Adverteren in de zoekmachine van Google

Wanneer mensen op zoek gaan naar informatie op internet gebruikt vrijwel iedereen hiervoor een zoekmachine. De meeste gebruikte zoekmachine in Nederland is de zoekmachine van Google met een marktaandeel van ongeveer 95%! Door het overweldigende gebruik van de zoekmachine van Google is dit de plek waar jij met jouw bedrijf, concept of nieuwbouwproject aanwezig wilt zijn. Echter, hierin ben je natuurlijk niet de enige en de concurrentie is dan ook enorm. Hiervoor heeft Google een oplossing bedacht, namelijk Google Ads waarmee je jouw website via betaalde advertenties boven en onder de organische zoekresultaten kunt vertonen. Het voordeel hiervan is dat de advertenties direct zichtbaar zijn in de zoekmachine ten opzichte van te investeren in SEO wat een langere tijdshorizon kent.

Wanneer mensen de zoekmachine gebruiken om producten en diensten te vinden, bevinden deze mensen zich al ver in de klantreis. Ze weten namelijk al dat ze bijvoorbeeld op zoek zijn naar een nieuwbouwwoning in een specifieke wijk in de stad. Hierdoor kom je via het adverteren in de zoekmachine in contact met hele waardevolle geïnteresseerden. Mits je natuurlijk adverteert op de juiste zoekwoorden.

Om ervoor te zorgen dat je met de juiste mensen in contact komt, verzorgt yoreM altijd een zoekwoordenanalyse voordat wij starten met een advertentie campagne in de zoekmachine. Het zoekwoordenonderzoek brengt in kaart hoe jou klanten zoeken naar producten en diensten. Welke woorden en woordcombinaties ze hiervoor gebruiken. Daarnaast zien we ook hoe vaak hierop gezocht wordt en hoe hoog de concurrentie is op de zoekwoorden. Hiermee adviseren wij onze klanten op welke zoekwoorden ze gevonden moeten worden en welk budget hiervoor nodig is.

Adverteren in de zoekmachine van Google is dus een waardevolle manier van online adverteren om met de juiste mensen in contact te komen. Ben je benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Voordelen van Google Search

  • Sta bovenaan in de zoekresultaten van Google
  • Goede vindbaarheid van jouw nieuwbouw website
  • Groot bereik en een toename in websitebezoekers en leads
  • Sluit perfect aan op de klantreis van het kopen van een nieuwbouwwoning
  • Interesse van doelgroepen inzichtelijk via rapportages
  • Data gekoppeld met Google Analytics

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.