yoreM Digital in Real Estate

Facebook Ads

Targeten van personen op basis van persoons- en leefstijlkenmerken

9 op de 10 Nederlanders maken gebruik van social media. Hier delen we gebeurtenissen, komen we met mensen in contact en tonen onze liefde voor merken, evenementen en plaatsen. Hierdoor is social media voor ieder bedrijf, concept of nieuwbouwproject bij uitstek een medium om in contact te komen met geïnteresseerden. Aangezien Facebook het grootste sociale netwerk is in Nederland (10,4 miljoen gebruikers!) en omdat het beschikt over een geavanceerde advertentiemodule voor het targeten van personen op basis van persoons- en leefstijlkenmerken, wordt Facebook door yoreM veelvuldig ingezet voor het online adverteren.

Facebook biedt de mogelijkheid om de advertenties alleen te laten zien aan diegene die geïnteresseerd zijn in de woningen in het nieuwbouwproject. Hierbij kun je mensen targeten op basis van persoons- en leefstijlkenmerken die voor het kopen of huren van een woning van belang zijn zoals:

  • Waar zijn de potentiële bewoners woonachtig?
  • Wat is de leeftijd van de potentiële bewoners?
  • Wat is de gezinssamenstelling van de potentiële bewoners?
  • Wat is het opleidingsniveau van de potentiële bewoners?
  • Welke interesses of hobby’s hebben de potentiële bewoners?

Op basis van bovenstaande en soortgelijke vragen kunnen doelgroepen worden samengesteld van mensen die waarschijnlijk op zoek zijn naar een nieuwe woning. Het wordt voornamelijk interessant wanner je deze kenmerken met elkaar gaat vergelijken of hier lookalike doelgroepen van maakt. Hierbij speelt het plaatsen van de juiste pixels en de configuratie hiervan een zeer belangrijke rol.

Online adverteren via Facebook leent zich er perfect voor om latent woningzoekenden te informeren over jouw nieuwbouwproject. Vervolgens kun door middel van pixels deze mensen op een later moment nogmaals benaderen om ze te informeren over een informatieavond of de start verkoop van het project.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.