yoreM Digital in Real Estate

Google Display Ads

bereik 90% van de internetgebruikers

Display ads zijn beeldadvertenties die je vrijwel op iedere website tegenkomt. Doordat je ze vrijwel overal tegenkomt, kun je met dit type van online adverteren ongeveer 90% van de internetgebruikers bereiken! Hierdoor is het een ideaal middel om jouw bedrijf, concept of nieuwbouwproject te promoten.
Beeldadvertenties kun je op verschillende manieren inzetten. Een hele bekende en effectieve manier is op basis van retargeting. Hierbij laat je de beeldadvertenties zien aan iedereen die de website of een specifieke pagina op jouw website heeft bekeken. Ideaal om mensen te informeren over een nieuwe dienst of wanneer bijvoorbeeld de verkoop start van het nieuwbouwproject.

Een andere manier die yoreM veelvuldig inzet om met beeldadvertenties de juiste doelgroep te bereiken is om de advertenties te vertonen op specifieke websites of website met een specifiek onderwerp. Hiermee kun je de advertenties vertonen op websites die voor jouw bedrijf of branche relevant zijn, maar dit kan natuurlijk ook een locatie nieuwswebsites zijn. Daarnaast is het mogelijk om de advertenties te vertonen op basis van het onderwerp waar de website of specifieke pagina over gaat. Op deze manier kun je als projectontwikkelaar een bedrijfsadvertentie of advertentie over een specifiek nieuwproject tonen op een nieuwswebsite in het katern vastgoed en wonen.

Daarnaast vertoont yoreM de beeldadvertenties om de juiste doelgroep te bereiken op basis van persoons- en leefstijlkenmerken. Iedere keer dat je op internet een website bekijkt wordt jouw internetprofiel namelijk verrijkt. Wanneer jij bijvoorbeeld websites als funda of pararius hebt bekeken en vervolgens de website van een lokale makelaar, dan kan het voor een woningbouwbelegger of projectontwikkelaar heel interessant zijn om een advertenties te vertonen over een specifiek project of specifieke woning.

Bewegende beeldadvertenties

Om op te vallen tussen alle andere beeldadvertenties maakt yoreM gebruik van bewegende beeldadvertenties. Aan de advertentie worden animaties toegevoegd waardoor deze beweegt wanneer de advertentie getoond wordt op jouw beeldscherm, Op deze manier wordt de aandacht beter getrokken en zijn mensen eerder geneigd om op de advertentie te klikken.

Adverteren via beeldadvertenties kan dus heel interessant zijn om jouw bedrijf, concept of nieuwbouwproject te promoten. Door de grote diversiteit aan targetingmogelijkheden is er altijd een passende oplossing te vinden die aansluit bij de promotie doelen.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.