yoreM Digital in Real Estate

Nieuwbouw verkopen tijdens COVID-19

yoreM Blogt

#Livechat#Slotvrouwe#websites
Home Blog Nieuwbouw verkopen tijdens COVID-19

Nieuwbouw verkopen tijdens COVID-19

Een nieuwbouwproject in verkoop brengen in tijden dat het coronavirus heerst, brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Om deze uitdagingen digitaal het hoofd te bieden hebben wij samen met Lydia Dansberg, communicatieadviseur bij ERA Contour verschillende online acties ondernomen op de website van nieuwbouwproject de Slotvrouwe in Heemskerk. Leest u mee?

Informeren via video

Door het coronavirus kunnen we geen fysiek evenement organiseren. Om er toch een leuke draai aan te geven is er op de website van de Slotvrouwe een informatief filmpje geplaatst met de makelaar en de wooncoach die mensen meenemen door het plan en meer vertellen over de procedure.

Vraag en antwoord via chat

Aanvullend hebben wij een chatfunctionaliteit op de deslotvrouweheemskerk.nl geïntegreerd waarbij geïnteresseerden kunnen chatten met het verkoopteam. Hierdoor kunnen mensen op een eenvoudige manier vragen stellen en krijgen ze direct antwoord..

De Slotvrouwe Heemskerk - Livechat - yoreM Verovert Online

Online inschrijven via de website

Tot slot is er gekozen voor een online inschrijfprocedure waarbij potentiële kopers digitaal hun woningvoorkeuren kenbaar kunnen maken en zich in kunnen schrijven voor 1 of meerdere bouwnummers. Uiteraard wordt de relevante verkoopdocumentatie digitaal beschikbaar gesteld zodat potentiële woningkopers zich op ieder moment in kunnen lezen om uiteindelijk een gedegen keuze te maken voor hun droomwoning.

Ondervindt u hinder bij het in verkoop of verhuur brengen van een nieuwbouwproject in deze bizarre tijden? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.