yoreM Verovert Online

Zoekmachine optimalisatie

Iedereen die op zoek gaat naar informatie op internet gebruik hiervoor een zoekmachine. In Nederland wordt de zoekmachine van Google veruit het meeste gebruikt. Deze zoekmachine heeft namelijk een marktaandeel van ongeveer 95%! Dit is dus de plek waar jij met jouw bedrijf, concept of nieuwbouwproject gevonden wilt worden. Maar hierin ben je natuurlijk niet de enige en de concurrentie is dan ook enorm. Om toch een goede ranking te behalen met jouw website kun je gebruik maken van zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie ook wel bekend als search engine optimization (SEO), zorgt ervoor dat de website hogere posities inneemt in de zoekmachines. Hiervoor zijn diverse technieken mogelijk die betrekking hebben op de techniek van de website, de content op de website, de gebruiksvriendelijkheid van de websites en het aantal websites die naar jou websites verwijzen.

Via zoekmachine optimalisatie brengt yoreM enerzijds in kaart hoe jou klanten zoeken op internet. Door een uitgebreid zoekwoordenonderzoek te verrichten brengen wij precies in kaart welke zoekwoorden interessant zijn om op gevonden te worden. Ook kunnen wij een adviesrapportage leveren met verbeterpunten voor de website, hierdoor hoeft de website niet door yoreM ontwikkeld te zijn. Aan de hand van een uitgebreide analyse rapporteren wij de verbeterpunten aan de website, die direct door de websitebouwer aangepast kunnen worden. Tot slot passen wij ook zoekmachine optimalisatie toe op websites die door ons zelf zijn ontwikkeld. Deze optimalisatie kan veelzijdig zijn zoals:

  • Optimaliseren van de snelheid van de website
  • Optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van de website
  • Optimaliseren van de content in de website
  • Optimaliseren van de structuur van de website
  • Optimaliseren van de verwijzingen naar de website (linkbuilding)

Zoekmachine optimalisatie is een specialisme en biedt veel toegevoegde waarde op de lange termijn. Rankt jouw website namelijk op een hogere pagina en positie in de zoekmachine, dan profiteer je hier voor een lange termijn van. Let wel, hierdoor is zoekmachine optimalisatie ook niet iets wat je vandaag toepast en morgen direct resultaat biedt. Het is een lange termijn strategie die, wanneer juist toegepast, een duurzame meerwaarde biedt voor jouw bedrijf, concept of nieuwbouwproject.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

[YOREGRAVITYFORMS]id:1;message:bedankt voor je aanmelding!;[/YOREGRAVITYFORMS]

Zoekvenster sluiten