yoreM Verovert Online

User Experience Design

Ieder bedrijf, concept of nieuwbouwproject heeft een andere doelgroep en een andere klant. Om jou klant te verleiden en de beste gebruikservaring te bieden, is een User Experience design van belang. Het ontwerpen van een betekenisvolle en aangename gebruikerservaring, die tegenwoordig voornamelijk online plaatsvind. Hierbij staat de website dan ook centraal.

User experience design, vaak afgekort met UX design of UXD, richt yoreM zich op de online gebruikerservaring. Met input uit A/B-test, websitestatistieken en gebruikersanalyse wordt bepaald hoe een website of applicatie wordt gebruikt en optimaliseren wij deze ervaring. Voor ons is UX design een optimalisatie in gebruiksvriendelijkheid, beleving en conversie.

yoreM heeft jarenlange ervaring in het vinden, verleiden en converteren van klanten. Om klanten online te veroveren moet je rekening houden met verschillende zaken zoals welke apparaten ze gebruiken. Een website of app ziet er op desktop namelijk heel anders uit als op een smartphone. Ook wordt deze apparaten op verschillende momenten gedurende de dag. Een mobiele telefoon wordt vaak vluchtig gebruikt en is het apparaat voor de micro moments. Een desktop computer daarentegen wordt veel meer gebruikt om uitvoerig de informatie tot je te nemen. Allerlei zaken waar wij rekening mee houden tijdens het ontwerp van een User Experience Design.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

[YOREGRAVITYFORMS]id:1;message:bedankt voor je aanmelding!;[/YOREGRAVITYFORMS]

Zoekvenster sluiten