yoreM Digital in Real Estate

yoreCRM

Klantgegevens en woningdata op één centrale plek veilig beheren.

yoreCRM

Hét CRM voor nieuwbouwprojecten

Een CRM systeem is essentieel bij de verkoop van een nieuwbouwproject. Met yoreCRM kunnen projectontwikkelaars de klantgegevens van geïnteresseerden en de woningformatie beheren. Daarnaast hebben woningzoekers een veilig digitaal persoonlijk account om een woning volledig digitaal te kopen.

Demo aanvragen Contact

Veilig

Klant- en woningdata veilig beheren op één centrale plek.

Read More

Marketing

Gekoppeld met de website en Mailchimp.

Read More

Gebruiksvriendelijk

Een duidelijk verkoopoverzicht met de gewenste informatie.

Read More

Persoonlijk

Persoonlijk account voor woningzoekers.

Read More

Waarom een CRM systeem?

yoreCRM - Verkoopoverzicht - 2021

Klantgegevens

Voor een nieuwbouwproject wil je zo veel mogelijk geïnteresseerden verzamelen in een korte tijdsperiode zodat de woningen goed en snel verkopen. Met yoreCRM beheren projectontwikkelaars de klantgegevens van geïnteresseerden veilig en gemakkelijk.

 • Beheer al je projecten op 1 plek

yoreCRM - Verkoopoverzicht - 2021

Woninginformatie

Ook bevat yoreCRM de woninginformatie van het nieuwbouwproject. Informatie over het project, woningtypes en bouwnummers. Uiteraard gekoppeld aan de projectwebsite zodat alle informatie overal op de juiste manier wordt getoond.

 • Automatisch gekoppeld aan onze projectwebsite
 • WordPress plugin beschikbaar
 • API koppeling beschikbaar

yoreCRM - Verkoopoverzicht - 2021

Het gehele projectteam werkt met yoreCRM

Aan een project werken verschillende mensen met verschillende rollen. Alle projectbetrokkenen hebben toegang tot yoreCRM. Hierdoor kunnen ze beschikken over de juiste informatie zoals de laatste verkoopdocumenten of stand van de verkoop. Ook zijn ze op de hoogte van de contactmomenten of afspraken die gemaakt zijn met de geïnteresseerden en kopers. Op deze manier kan een makelaar op een eenvoudige manier iemand bijvoorbeeld een optie geven, een belnotitie maken of een tekenafspraak inplannen.

 • USP1
 • USP2
 • USP3

yoreCRM - Verkoopoverzicht - 2021

Digitaal toewijzen

In het verkoopoverzicht vindt de toewijzing plaats. Woningzoekers worden optanten en optanten worden kopers. Het verkoopoverzicht maakt inzichtelijk wie welke woning heeft gekocht, maar bijvoorbeeld ook wanneer er een tekenafspraak gepland staat. De status van de woningen wordt gekoppeld aan de verkoopstand zodat altijd inzichtelijk is hoe de verkoop vordert.

 • USP1
 • USP2
 • USP3

Persoonlijk account voor de woningzoeker

Consumenten doen tegenwoordig alles online, daarom hebben woningzoekers in yoreCRM een persoonlijk account. Hierin kunnen ze hun NAW gegevens wijzigen, een partner toevoegen, hun woonwensen delen en zich inschrijven voor de woning van hun dromen. Volledig digitaal, dus altijd beschikbaar en gebruiksvriendelijk voor laptop, tablet en mobiel. Dit sluit perfect aan op de behoefte van de consument. De woningzoeker kan zijn persoonlijk account op ieder gewenst moment bereiken, hierdoor sluit yoreCRM perfect aan op de online klantreis van de woningzoeker.

Voordelen voor de projectontwikkelaar

Voor de projectontwikkelaar biedt het digitale account van de woningzoeker vele voordelen; (1) het persoonlijke digitale account geeft inzicht in de betrokkenheid van de woningzoeker en daarmee de kwaliteit van het klantenbestand. (2) Het persoonlijk digitale account geeft inzicht in de online klantreis en de verschillende online touchpoints. (3) de persoonlijke digitale accounts van alle woningzoekers geven een goed beeld van het klantprofiel voor het nieuwbouwproject. (4) alle data die verzameld wordt via het persoonlijke account wordt gebruikt om de online marketing effectiever vorm te geven en de verkoop positief te beïnvloeden.

Veiligheid
Klantgegevens veilig verzamelen en beheren is niet alleen een must bij de verkoop van een nieuwbouwproject, vanuit wetgeving is dit zelfs verplicht. Hierdoor is yoreCRM ontworpen met veiligheid als uitgangspunt. Ontwikkelprotocollen, encryptie, hosting, codering en gebruik. Op al deze facetten hanteren wij de hoogste standaarden voor veiligheid. Wij werken zelfs samen met hackers om de verbeterpunten van ons systeem inzichtelijk te maken zodat wij yoreCRM kunnen verbeteren.

Datagedreven verkoopproces
yoreCRM zorgt voor een beter verkoopresultaat door het verkoopproces te digitaliseren en te sturen op data. Dit sluit aan op onze merkbelofte en zit in ons DNA. Wij hebben onze marketingkennis toegepast om het verkoopproces van nieuwbouwprojecten te verbeteren. Hierdoor is het voor een projectontwikkelaar mogelijk om het risico van de verkoop te minimaliseren, inspanningen vanuit het verkoopteam te verminderen en een optimale verkoopprijs te realiseren. Dit doen wij met behulp van leadscoring, dynamic pricing en sales qualified leads.

“risicoloos verkoop met een optimale verkoopprijs”

Digitaal toewijzen

Met leadscoring wordt de koopbereidheid van woningzoekers voorspeld op basis van hun online interacties met yoreCRM, websites en Mailchimp. Op basis van alle online interacties op de website, nieuwsbrieven en in het persoonlijke account, voorspellen wij of de woningzoeker de nieuwbouwwoning wil kopen. Hierdoor verminderd het risico van de projectontwikkelaar voordat de verkoop is gestart.

yoreCRM - Verkoopoverzicht - 2021

“risicoloos in verkoop doordat de koopbereid hij van het klantenbestand inzichtelijk is”

Dynamic pricing

Door het toepassen van dynamic pricing kan de projectontwikkelaar de verkoopprijzen optimaliseren op basis van realtime bouwnummervoorkeuren van woningzoekers. Voordat de verkoopprijzen door de projectontwikkelaar worden vastgesteld, geven woningzoekers hun voorkeuren op bouwnummerniveau door. De woningen wordt gepresenteerd met vanaf prijzen of een prijsrange. De projectontwikkelaar heeft hierdoor inzicht in voor welke woningen de meeste interesse is en voor welke woningen er nog extra campagne gevoerd moet worden. De perfecte informatie om de verkoopprijzen te optimaliseren en een gewenste spreiding van inschrijvingen op de bouwnummers.

yoreCRM - Verkoopoverzicht - 2021

“optimaliseren van verkoopprijzen en een betere spreiding van online inschrijvingen door te sturen op realtime data”

Sales qualified leads

Sales qualified leads maakt woningzoekers met het perfecte profiel inzichtelijk waardoor het toewijzingsproces soepel en effectief verloopt. Bij de toewijzing is het van belang dat de woningzoeker de woning wil én kan kopen. Het profiel van de woningzoeker bepaalt hoe geschikt hij is voor een specifieke woning. yoreCRM maakt dit inzichtelijk met een score waardoor altijd de juiste persoon wordt toegewezen.

yoreCRM - Verkoopoverzicht - 2021

“een optimaal toewijzingsproces door de woning te matchen aan de juiste woningzoeker”

Gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt

Gebruiksvriendelijkheid van een CRM systeem is essentieel om te komen tot een succesvolle verkoop. Daarom is yoreCRM ontwikkeld met de nieuwste design standaarden, heeft de applicatie zeer snelle laadtijden en is intuïtief in gebruik. Met één druk op de knop kun je bulkwijzigingen doorvoeren op verkoopdocumenten of alle bouwnummers tonen op de website. In de verschillende overzichten kunnen de kolommen eenvoudig worden ingesteld en kan er gefilterd worden op de resultaten zodat je direct de juiste inzichten krijgt.

yoreCRM - Verkoopoverzicht - 2021

Voordelen van yoreCRM

 • Klant- en woningdata veilig beheren op één centrale plek
 • Iedere woningzoeker een persoonlijk digitaal account
 • Gekoppeld met de website en Mailchimp
 • De koopbereidheid van woningzoekers inzichtelijk met leadscoring
 • Dynamic pricing voor een beter verkoopresultaat
 • Optimale toewijzing met Sales Qualified Leads
 • Het gehele projectteam toegang geven met verschillende rollen en rechten
 • Een duidelijk verkoopoverzicht met de gewenste informatie
 • Gemakkelijk en intuïtief woningen toewijzen met één druk op de knop

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 12 34 56 78

Liever dat wij jou terug bellen? Klik op onderstaande button om je gegevens achter te laten.