yoreM Digital in Real Estate

yoreM Verovert Arno!

yoreM Blogt

#Facebook Ads#Google Ads#online adverteren#online marketing#Specialist
Home Blog yoreM Verovert Arno!

yoreM Verovert Arno!

Beste lezers,

Mijn naam is Arno Boerefijn en in november ben ik begonnen bij yoreM als online marketeer! Als nieuw teamlid van yoreM wil ik mij graag even kort voorstellen. Ik ben 24 jaar jong en woon in Stolwijk (een klein dorp naast Gouda). Ik heb de afgelopen jaren gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en hoop deze maand af te studeren. Naast mijn studie heb ik kennis en ervaring opgedaan in de online marketing wereld en deze kennis en ervaring zal ik bij yoreM toepassen en uitbreiden.

In mijn vrije tijd ben ik vooral in de sporthal te vinden om te volleyballen. Daarnaast hou ik van mooie/verre reizen maken en verschillende culturen ontmoeten. De laatste jaren heb ik er een hobby bijgekregen: online marketing! Naast het aanmaken van Google AdWords advertenties, Facebook en remarketing campagnes word ik enthousiast van het uitzetten van online strategieën voor kleine startende ondernemingen.

Ik ga bij yoreM online campagnes opzetten om ervoor te zorgen dat elk project online zichtbaar wordt. Online marketing zal in de toekomst ook in de vastgoed markt steeds belangrijker worden. Ik wil hierop inspelen en de nieuwste trends op het gebied van online marketing toepassen. Met een fantastisch team en uitdagende projecten voor yoreM ben ik ervan overtuigd dat dit vast goed gaat komen!

Wil jij ook dat jouw project online zichtbaar wordt? Dat kan! Klik hier om een offerte voor een online campagne aan te vragen.

Groetjes, Arno

yoreM-verovert-arno-blog

 

terug naar overige berichten

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van online adverteren voor jouw nieuwbouwproject of corporate promotie? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

yoreCRM demo aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Arno Boerefijn.

arno@yorem.nl
06 12 44 94 19

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Juriaan Hoefnagel.

juriaan@yorem.nl
06 51 60 48 80

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie Energiecalculator

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.