yoreM Verovert Online

Bijbaan: Online Marketing

Student (HBO/WO), 8 tot 16 uur per week. Locatie: WTC Utrecht, Stadsplateau 14

Ben jij een student HBO of WO en op zoek naar een toffe bijbaan bij een dynamisch bedrijf? Heb je affiniteit met online marketing en vind je het leuk om je bezig te houden met online adverteren, social media en websites? Dan is dit DE perfecte baan voor jou!

yoreM is een expert in het meenemen van consumenten op een onvergetelijke online reis. Met specialismen in Websites, Online Adverteren en Data & Onderzoek weten we precies waar we de mensen naar wie onze klanten op zoek zijn, treffen en raken. Binnen deze dynamische start-up ben jij samen met de online marketeers verantwoordelijk voor de complete online marketing.

Heb je interesse?

Klik hier om direct te solliciteren!

Bijbaan: Online Marketing

WTC Utrecht, Stadsplateau 14 (Parttime, 8- tot 16 uur).

Over yoreM

De manier waarop we informatie consumeren is door het internet voorgoed veranderd. Online opvallen én veroveren is door de stortvloed aan prikkels die we dagelijks te verwerken krijgen, een hele kunst. yoreM verstaat dat ambacht in wording als geen ander. Wij snappen dat er mobiel andere veroveringswetten gelden dan op een tablet, laptop of desktop. Zie yoreM maar als de moderne Casanova; een pionier op het gebied van online vastgoedmarketing die op een veroveringstocht gaat voor de klant.

yoreM is een jong en stoer online marketing bedrijf, dat zich richt op de vastgoedsector. yoreM bestaat momenteel uit 4 trotse marketeers die, met behulp van intelligente tools en verleidelijke call-to-actions, precies weten wáár en hóé ze de mensen naar wie de klant op zoek is, kunnen verleiden.

Wat je doet

Binnen dit online marketing team ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning aan deze online marketeers. Dit betekent het ondersteunen bij het maken van online advertentie campagnes, beheer van de social media kanalen, versturen van nieuwsbrieven en de ontwikkeling van nieuwe en onderhouden van bestaande websites. Daarnaast werk je samen met de marketeers aan een doorontwikkeling van de online marketing. Kortom, je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het opmaken van advertenties
 • Het instellen van online advertentie campagnes
 • Het ondersteunen bij de ontwikkeling van websites
 • Het plaatsen van content op de social media kanalen
 • Het opmaken en versturen van nieuwsbrieven

Enkele voorbeelden van projecten en websites van yoreM:

Jij

 • Volgt momenteel een HBO of WO opleiding in de richting van bedrijfskunde, (commerciële) economie, marketing, vastgoed en makelaardij of een vergelijkbare studie;
 • Bent voor 8 tot 16 uur in de week beschikbaar;
 • Hebt affiniteit met online marketing en/of social media;
 • Bent zelfstandig en proactief;
 • Kennis en ervaring met Facebook Ads, Google Ads, WordPress, Google Analytics, en Mailchimp is een pré.

Wij bieden

 • Een gedreven en gezellig team met als doel een informatieve en plezierige samenwerking;
 • Een mooie aanvulling op je CV;
 • Een unieke werkomgeving in WTC Utrecht;
 • Daarnaast bieden wij alle ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Waar je werkt

yoreM is een expert in het meenemen van consumenten op een onvergetelijke online reis. Door oprecht aandacht te geven krijg je oprecht aandacht terug. Door onze focus op vastgoed weten wij altijd de juiste kopers bij het juiste project te vinden. Wat wij doen? Wij veroveren online!

yoreM is een innovatie van Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings. Als onafhankelijk bedrijf ondersteunt yoreM de gehele vastgoedsector; van projectontwikkelaars tot beleggers en van aannemers tot woningcorperaties.

yoreM is samen met Synchroon, gevestigd op de 14e etage van het WTC Utrecht. Een modern, duurzaam kantoor welke perfect bereikbaar is met het OV.

Interesse?

Heb je interesse? Stuur ons je motivatie en CV via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met je op.

Contact

Voor vragen kun je terecht bij Arno Boerefijn. Tijdens kantooruren bereikbaar op telefoon 06 – 124 494 19. Voor een indruk van de bedrijven en projecten waar wij aan werken, kun je terecht op onze website yorem.nl/werk/.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct Solliciteren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

[YOREGRAVITYFORMS]id:1;message:bedankt voor je aanmelding!;[/YOREGRAVITYFORMS]

Zoekvenster sluiten